Şimdi Ara

PSN Ürün İadesi Hakkınd (Witcher 3 Glitch İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, normalde Witcher 3 ün standart versiyonunda sorunsuz şekilde 35 levele kadar oynamış biriyim. Şubat indirimlerinden faydalanarak Witcher 3 için Wine and Blood eklentisini aldım. Ancak eklenti hikayesi gereği toussaint isimli yere yolculuk edince grafiksel bir glitch oluşuyor ve yeryüzü gökyüzünü yansıtmaya başlıyor. Ekran görüntüsü şu şekilde,

     PSN Ürün İadesi Hakkınd (Witcher 3 Glitch İçerir)

    Farklı bir hesapta 0'dan da başladım eklentiye ancak durumda bir şey değişmiyor. Oyunun standart versiyonunun hikayesinde bu tür bir bug ile hiç karşılaşmamıştım.

    Normalde oyunu indirdikten sonra iade olmuyor diye biliyorum ama burada apaçık oyunu oynamamı engelleyen bir sorun mevcut ve açıkca benden de kaynaklı bir durum değil. İade işlemi yapılabilir mi sizce ? Ayrıca başına daha önceden böyle bir şey gelen var mı ?







  • Sanırım şöyle bir hata?



    Oyunu komple silip yeniden yüklemenizde fayda var. Sorun çözülmezse makinadan video kaydı yapın ve PSN müşteri hizmetlerine durum ilgili mail atın. US psn de farklı bir oyunu iade etmiştim fakat TR psn için aynı durum farklı olabilir.
  • yeniden indirmeyi denedinizmi hocam böyle bi hatanın hesapla alakası ya da oyunla yok o yüzden geri iade edebileceğiniz sanmıyorum.Yeniden indirdiğinizde hala sorun devam ederse ancak o zaman birşeyler yapılabilir ki tr psn ın bu konuyla ilgileneceğini sanmıyorum.
  • İade için oyunu indirmemiş ve oynamamış olman lazım olmaz yani.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda bu şekilde bilinen bir problem varsa ve bu seni rahatsız ettiyse edebilirsin. Ama sana ilk söyleyecekleri şey, witcherla ilgili herşeyi sil tekrar yükle olacaktır. Onu dene ondan sonra video ile başvur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 20 Şubat 2017; 10:33:22 >
  • Şu saatten sonra iade söz konusu değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.