Şimdi Ara

ACIL Yapi denetim firmasından istifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar

    Ben makine mühendisiyim. Yaklaşık olarak 1 senedir issizim. 12 Aralık ayında yapı denetim firmasında yardimci denetçi olarak çalışıyorum. Bugün itibariyle makine imalati yapan bir firmada is buldum. Yapi denetim firmalarindan istifa noter üzerinden oluyormuş. Bu konuda bir bilgisi olan var mi? Noterden istifa edince diger tarafa basladigimda sigorta ile ilgili bir sorun oluyor mu? Bu nedenden dolayi bu buldugum işi kaybetmek istemiyorum. Bana acil yardimci olabilirseniz sevinirim herkese iyi gunler dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenqdodo -- 17 Şubat 2017; 12:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam noterden istifa ettiğine dair belgeni alıp bulunduğun ildeki çevre ve şehircilik il müdürlüğüne gidiyorsun. orada evrak kayıta gidip bir dilekçe vereceksin. işte şu firmadan şu tarihte ayrıldım noter belgem ektedir diye.. işte bu kadar
  • Hocam dediğin gibi noterden istifa metnini yazdırdım. İstanbul'daki cevre ve şehircilik bakanlığina gittim belgeyi verdim. Benden dilekçe istemediler. Yapi denetim firmasini aradim sigortadan çıkış göstermelerini istedim. Yarin anlaştığım firmaya gitsem baslasam sigorta falan bazlı bir sorun olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenqdodo -- 20 Şubat 2017; 13:10:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jenqdodo

    Hocam dediğin gibi noterden istifa metnini yazdırdım. İstanbul'daki cevre ve şehircilik bakanlığina gittim belgeyi verdim. Benden dilekçe istemediler. Yapi denetim firmasini aradim sigortadan çıkış göstermelerini istedim. Yarin anlaştığım firmaya gitsem baslasam sigorta falan bazlı bir sorun olur mu?

    istanbul çevre ve şehirclik il müdürlüğüne bildirdiysen evrağı kayda alırlar. bu işlemin sebebi o firmanın senin adınla(imzanla) iş yapmasını önlemek.siz anlaştığınız firmaya gidin . sigorta işlemlerini yaparlarken sizi bilgilendirir zaten firma. sorun olmaz bence.
  • Kusura bakma hocam bir sorum daha olacak. Ben noterde istifa dilkcesi yazarken kendimi yardımcı denetçi olarak yazdırdım. Eve geldiğimde sözleşmede kontrol elamanı olarak gözüktugumu gördüm. Sonra ydsden kendi sayfama girdiğimde yapı denetim sisteminden düşmediği mi gördüm. Bu durum normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jenqdodo

    Kusura bakma hocam bir sorum daha olacak. Ben noterde istifa dilkcesi yazarken kendimi yardımcı denetçi olarak yazdırdım. Eve geldiğimde sözleşmede kontrol elamanı olarak gözüktugumu gördüm. Sonra ydsden kendi sayfama girdiğimde yapı denetim sisteminden düşmediği mi gördüm. Bu durum normal mi?

    yaa hocam sen yanlış yapmışsın . onu düzelttir.örneğin ıhlamurum yanında limon yerine portakal vermişsin anlatabildim mi? bunu bi düzelttir. tekrar git çevre şehircilik il müdürlüğüne orada sicil numarandan baktır düzelt bu olayı. işe başlamanda sorun olmaz ama senin istifa edebilmiş olman için çalıştığın ünvanı bildirmen gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.