Şimdi Ara

camide sabah namazini kilana cay ve sandvic bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde, "Gençler sabah namazında buluşuyor" projesiyle sabah namazlarında sandviç ve çay dağıttığı ortaya çıktı. Spor bakanlığının dini konularda çalışma yapması ise tartışma yarattı.

    Olay, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Bolu Valiliği'ne gönderdiği yazıyla ortaya çıktı.

    Söz konusu yazıda, "Gençler sabah namazında buluşuyor projesi kapsamında 24 Şubat 2017 Cuma sabahı Siteler Camisi'nde gençlerin katılımıyla sabah namazı kılınması ve ardından gençlere sandviç ve çay ikramında bulunulması planlanmaktadır. Makamlarınızca da uygun görüldüğü takdirde söz konusu programın 24 Şubat 2017 Cuma sabahı Siteler Camisi'nde yapılabilmesi hususunda olurlarınız arz ederim" ifadeleri kullanıldı.http://odatv.com/spor-bakanligi-sporu-birakti-camilere-el-atti-1702171200.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 17 Şubat 2017; 9:30:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Diyanete ayrılan dev bütçe yetmedi heralde haram olsun bakın böyle uygulamalara karşı değilim bilakis çok güzel fakat bunun için görevlendirilen bir bakanlık var zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde paraları saçmak yerine milletin üzerinden alınan vergiyi azaltsalar çok daha iyi olur
  • Spor bakanliginin gorevi cay biskuvi dagitmakmi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence güzel bir uygulama bu sabah bizim camide cemaat 2kişiydik ama poğaça falan yoktu
    gerçi allah rızası kılan kılar ama genede güzel camiler boş
  • camiyi azaltın dolar her köşe başına açarsan boş kalır tabi
  • Güzel bir uygulama. Aç kalan insanlar için iyi bir şey. Hem sabah namazı camiye giden çok yok merak etmeyin devasa bir maaliyet olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de din hakkında bir kaç konuya değinmek istiyorum,birincisi Aleviler hem vergi ödüyor,hem bu ülkenin has insanı,hemde kendi ülkesinde inandığı şeyi,kendi inandığı biçimde yaşamasına devlet yok sayıyor,görmezden geliyor.Cem evlerini senelerdir yok sayan,resmileştirmeyen,haklarını vermeyen devlet,camii ve diyanete 5 yıllık 40 milyar tl ayırmış.Diyanet sadece bazı vatandaşların kurumu herhalde herkese çalışmıyor.Devlet yöneticileri resmen devletçilik oynuyor.Sana göre devlet ,başkasına göre değil,vatandaşlar arasında ayrımcılık yapıyor.Devletin amacı her insanı,her inanışı bir çatı altında toplamaktır,her kişinin inancını,düşüncesini koruma ve yaşamasına garantör olmak zorundadır.Bir başka konu keşke bu ülke,inanca yaptığı hem maddi,hem manevi yatırımı, insan hayatına,ülke geleceğine ve teknolojiye yapsaydı keşke,şuan bambaşka bir dünyada yaşıyorduk.Sen önce ülkeni,teknolojini,ekonomini ve insanını güçlendir,zaten bunları güçlendirirsen eğer,senin dininde dünyada da güçlenecek ve saygı duyulacak.Fakat bizimkiler,kendi saflarını güçlendirmeden,taarruza kalkıyor.Bakın elin oğlu Hristiyan dünyasında,bir adamın söylediği (papa)Neredeyse kanun oluyor,neredeyse bütün dünyada geçiyor.Çünkü adamların ekonomisi iyi,çünkü askeri anlamda savunması iyi,çünkü teknolojisi iyi...Müslüman dünyası,Hristiyan dünyasına muhtaç durumdadır,maalesef ne zaman doğru yolu anlayacağız merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 17 Şubat 2017; 10:9:9 >




  • İslam dinin getridikleri hale bakın, namaz kılma yarışması bile yapmışlardı zamanında.
    Daha neler göreceğiz.
  • o namaz allah içinmi kılıncak o sandaviç içinmi kılıncak ozaman?
  • Bugünde düşman çatlattık cok şükür...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ'den yazıyorum. Stadda gece geç saatlere kadar şarkı söyleyip eğlenen arkadaşlar var. Gecenin ilerleyen saatlerinde acıkıyorlar, sayılarıda en fazla 20 kişi. Acaba bakanlık bunlarada sıcak çay ve sandviç verebilir mi?
  • Allah razı olsun düşünenlerden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeeb12

    Türkiye'de din hakkında bir kaç konuya değinmek istiyorum,birincisi Aleviler hem vergi ödüyor,hem bu ülkenin has insanı,hemde kendi ülkesinde inandığı şeyi,kendi inandığı biçimde yaşamasına devlet yok sayıyor,görmezden geliyor.Cem evlerini senelerdir yok sayan,resmileştirmeyen,haklarını vermeyen devlet,camii ve diyanete 5 yıllık 40 milyar tl ayırmış.Diyanet sadece bazı vatandaşların kurumu herhalde herkese çalışmıyor.Devlet yöneticileri resmen devletçilik oynuyor.Sana göre devlet ,başkasına göre değil,vatandaşlar arasında ayrımcılık yapıyor.Devletin amacı her insanı,her inanışı bir çatı altında toplamaktır,her kişinin inancını,düşüncesini koruma ve yaşamasına garantör olmak zorundadır.Bir başka konu keşke bu ülke,inanca yaptığı hem maddi,hem manevi yatırımı, insan hayatına,ülke geleceğine ve teknolojiye yapsaydı keşke,şuan bambaşka bir dünyada yaşıyorduk.Sen önce ülkeni,teknolojini,ekonomini ve insanını güçlendir,zaten bunları güçlendirirsen eğer,senin dininde dünyada da güçlenecek ve saygı duyulacak.Fakat bizimkiler,kendi saflarını güçlendirmeden,taarruza kalkıyor.Bakın elin oğlu Hristiyan dünyasında,bir adamın söylediği (papa)Neredeyse kanun oluyor,neredeyse bütün dünyada geçiyor.Çünkü adamların ekonomisi iyi,çünkü askeri anlamda savunması iyi,çünkü teknolojisi iyi...Müslüman dünyası,Hristiyan dünyasına muhtaç durumdadır,maalesef ne zaman doğru yolu anlayacağız merak ediyorum.

    dediklerinize katılmakla beraber diyanet o kadar parayı ne yapıyor orası da muamma.çünkü gözle görülen birşey de yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok güzel bi uygulama olmuş. Tebrik ederim. Çekemeyenler çatlasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası kongo cumhuriyeti mi müslüman bir ülkede sabah namazına gitmek teşvik edilir mi bu ne arkadaş yaaa sabah sabah moral sıfır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

    Çok güzel bi uygulama olmuş. Tebrik ederim. Çekemeyenler çatlasın.

    Güzel uygulama fakat spor bakanlıgı ne alaka? Ayrıca spor ve sanat konuları ile daha cok ugrasması gerekir hangi sanat veya spor dalında basarılıyız ülke olarak? Hiçbirşey de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir uygulama. tebrik ederim.

    arkadaşımın eşi alman vatandaşı olduğu için kiliseden 500 € ve 800 € olmak üzere iki defa yardım aldı. Üstelik müslüman olduğu halde. sadece alman vatandaşı olması yetti. Bizim camiler ise her cüma para toplamaktan başka birşey yapmıyor. keşke mahallede ihtiyacı olanlar için para toplansa diyordum.

    lakin bunu spor il müdrlüğünün neden yaptığını anlayamadım. namaz kılmayı spor olarak görenler var sanırım
  • Rüşveti bir camiye sokmamıştınız.
  • Kahvaltı için giderlerse camiye ne olacak ? Mırıldanır eğilir kalkar gider kahvaltısını yapar gider.

    Müslümanlara bak, gençleri böyle mi dine çekeceksiniz, çocuklara şeker vererek kandırmaya çalışan yaşlı amcalar gibi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.