Şimdi Ara

MSI Z270 Gaming M7 Anakart'ların Kronik Sorunlu Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Başlıkta'da belirttiğim gibi bu anakartlar sanıyorum kronik arızalı. Aldığım ilk anakart'ın PCI-Express Slotları bozuktu. Herhangi bir ekran kartı takıldığında görmüyordu. Belki bu hatalıdır diye aynı anakarttan bir tane daha aldık 2.si de hatalı çıktı. 2. sinde slotlar çalışıyor ama bilgisayar bios ekranından öteye gidemiyor. Çünkü sürekli olarak USB Slotlarında Aşırı Akım hatası veriyor. Kontrol ettiğimizde herşey düzgün ve sağlam görünmesine rağmen internette yaptığım araştırma sonucu yabancı forumlarda bu sorunu aynı anakarta sahip kişiler hep yaşamış. Bu ve benzeri sorunlar bu anakartın kronik sorunu. Bilginiz olsun. Şimdi garantiye gönderdik. Umarım DOA kapsamına alırlar. Görünüş olarak mükemmel bir anakart olmasına rağmen kronik sorunlu olması üzücüydü.

    Size tavsiyem bir alt model olan Z170 modelini almanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuz6161 -- 16 Şubat 2017; 17:43:40 >



  • Link verirmisin yabancı forumların google a z270 gaming m7 pci e problem yazdım bir tane olumsuz bir şey çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinki nasıl bir şans bilemiyorum ama benim bugüne kadar kullandığım en sorunsuz anakart.Umarım sorununuz istediğiniz şekilde çözülür.
  • MSI marka olarak pek bilinmezken, daha sağlam ürünler çıkarıyordu. Hatta ilk çıkan laptopları kelimenin tam anlamıyla f/p laptoplarıydı. Ne zaman ki, reklam, janjan, makyaj, boya işine sardılar. Bu sefer de kalitede sanırım düşüş oldu.

    Normalde beklediğimiz, MSI markasının ASUS ile yarışması. Fakat sadece anakart boyayarak, makyajı iyi yaparak olmaz bu iş!
  • Bios güncellemesi yapacaksın. Her yeni çıkan seride problemler olur, Bios güncellemesi bu yüzden var.
  • Allaha şükür benim anakartda sorun yok 1 aydır 3-4 kez söküp takmama rağmen taş gibi, diğer taraftan hediye gönderilecek intel m2 ssd için dün arayıp bilgi verdiler, 1 gün sonra bu m2 ssd yi takıcam, beklediğim gibi msi ürünlerinde herzaman memnunum. Sanırım sizin şansınıza kötü gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet m7de sorun yaşayan insan sayısı fazla ama karsilasilan sorunların cogu bios guncellemesiyle ortadan kalkıyor diye okumustum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StreamRolleR

    Link verirmisin yabancı forumların google a z270 gaming m7 pci e problem yazdım bir tane olumsuz bir şey çıkmadı

    https://linustechtips.com/main/topic/731570-usb-device-over-current-status-detected-will-shut-down-in-15-seconds/

    http://www.overclock.net/t/1622106/usb-device-over-current-status-detected-will-shut-down-in-15-seconds

    gibi
  • JoiWoo kullanıcısına yanıt
    Hocam bios güncellemesi yaptım ama fayda etmiyor. 2. anakarta zaten güncelleme yapamıyoruz sürekli usb hatası verdiğinden dolayı. İkisinide ServisPoint'e gönderdim. Bakalım ne olacak. Merakla bekliyorum.

    Anakartı kesinlikle kullanmak istiyorum. Çok Sevdim ama sorunları üzdü.
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    Ya zaten MSI GT70 gaming notebook um var. 3 sene oldu hala canavar gibi çalışıyor. Sıfır performans kaybı desem yeri var. Bu yüzden tercihimi msi anakarttan yana kullandım ama şanssızlık işte.
  • msı kalite olarak giga ve asustan kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akyuz6161 kullanıcısına yanıt
    Unlucky diyelim kardeşim.Gerçekten güzel bir kart aslında ,umarım sorunuz çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akyuz6161 kullanıcısına yanıt
    Flash bios portunu kullanarak yapıyorsun demi güncellemeyi?
  • Hardwarecanucks'da güzel bir incelemesine rastlayınca kanım ısınmıştı oysa Başlarda bu kart ile sıcaklık sorunundan bahsedenlere denk gelmiştim sık sık sonra güzel bir ürün olduğunu çok satıldığını görünce teknoloji şansızlığı olduğunu düşündüm.

    http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/74683-msi-z270-gaming-m7-motherboard-review.html
  • bende msi gaming 7 de yaşamıştım. msi ve gigabyte tan hep sorun yaşadım. başka firmalarda ülkemizde barınamıyor malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 18 Şubat 2017; 16:3:36 >
  • alito kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akyuz6161 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi uzay kurulumda yap ve anakartta işlemci, ekran kartı ve ramler takılı olmadan yapmayı dene. Flash bios portu sadece anakarta ve psu ya ihtiyaç duyuyor diye biliyorum. Yani üzerinde hiçbir donanım olmadan da bios u güncelleyebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 18 Mayıs 2017; 13:25:58 >
  • aynı anakartı arkadaşım ve ben satın aldım. arkadaşımda usb sorunu var. servise verdi onarım yapmışlar. o değişim istiyor fakat msi kabul etmiyor. hakem heyetine başvuracak. bende sorunlar yaşıyorum. ön kasa usb portları çalışmıyor. ayrıca her açılışta cpu fan error hatası alıyorum. her iki sorunun da benden kaynaklı kablo montaj vs hatası yok. windows donasımsal sebeplerle mavi ekran hatası veriyor. sebebi anakart mı emin değilim. hediye verdikleri ssd de şaşırtıcı şekilde çok yavaş. bu anakartı satın almak isteyenler benim lafıma bakmasınlar google dan araştırma yapsınlar anlarlar. bende anakartın kronik sorunu olduğundan süpheleniyordum. google beni bu konuya yönlendirdi.
  • Aynı anakartı kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer kronik bir sorun olsa benimde bazı problemler yaşamam gerekirdi. Anakart olması gerektiği gibi mükemmel çalışıyor.
  • İadesini istememe rağmen 2. anakartta parça değişimi yapılmış. Lazım olduğu için kullanıyoruz mecbur. Ama 1. anakart bios update ile sorun çözüldüğü söylensede çözülmemiş. Hala aynı sıkıntı devam ediyor. Tekrar servise göndereceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.