Şimdi Ara

E3 2017: Microsoft Konferans Tarihi ve Saati Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Microsoft, E3 (Electronic Entertainment Expo) 2017 fuarında düzenleyeceği konferansının tarihini ve saatini şimdiden açıkladı.
     
       Yapılan açıklamaya göre de E3 2017 Microsoft konferansı 12 Haziran 2017 tarihinde saat 01:00'da Galen Center/Los Angeles'ta düzenlenecek. 
     
       Ayrıca Aaron Greenberg, bu yıl E3'te Xbox FanFest'in geri döneceğini de duyurdu. Bu konu ile ilgili daha fazla detay ise ilerleyen haftalarda gelecek.
     
       Bu yılki konferansta Microsoft'un ağırlıklı olarak Project Scorpio'yu tanıtması bekleniyor. Onun dışında yeni oyun duyuruları ve halihazırda duyurulmuş oyunlardan yeni bilgiler ve oynanış videoları da gelecektir. Ocak ayında Xbox patronu Phil Spencer, Microsoft 2017 oyun listesinin güçlü olacağını belirtmişti. Ayrıca bu yılki oyun listesine Halo ve Gears'ın liderlik etmeyeceğini yeni deneyimler ile birlikte yeni IP'lerin geleceğini söylemişti.
     
       Microsoft dışında Electronic Arts özel olarak düzenleyeceği EA Play etkinliğinin tarihini geçtiğimiz ay açıklamıştı. EA Play 2017 10-12 Haziran tarihlerinde Hollywood Palladium'da yapılacak.  
     
       E3 2017, 13 Haziran - 15 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar ilk kez halka açık olacak. 








  • Biz bu Bu vaatleri çok gördük :D Microsoft demek palavra demek, hüsran demek. 1 milyar xbox satmaları lazım.

    http://m.ign.com/articles/2013/05/24/microsoft-over-1-billion-next-gen-consoles-will-be-sold
  • Tahminim Scorpio'nun tasarımı ve donanım özellikleri detaylıca gösterirler ve birde bazı multiplatform oyunları zamanlı exculesive yaparlar.Tıpkı ROTTR da yaptıkları gibi,ve bunlar yeni IP dedikleri seas thives gibi düşük bütçeli oyun gösterirler.Forza Motorspot 7,Halo 6 duyururlar.Ve bir tane AAA yeni IP duyurdular diyelim Windows 10 and Xbox one Scorpio diye duyururlar ama onunda başarılı olma ihtimali az olur diye tahmin ederim.Microsoft konferansını öylesine izlerim ama asla Sony kadar efsanevi exculesive duyurular yapamaz,çünkü birinci parti firmaları ancak 3,4 tane var.Hem Sony bu yıl geçen senekinden bile çok daha fazla yeni IP AAA exculesive oyun duyuracağını ve çok dolu dolu geçeceğini tahmin ediyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu sene e3 ayri guzel olacak. scorpionun gelistirme kitleri 2 senedir yapimcilarda var. hic olmadigi kadar xbox saglam gelecektir. egerki bu seferde biseyi beceremesseler kapatip dukkani gitmeleri gerekecek. o yuzden elindeki tum kozlari oynayacaktir miki. sonyde exleri ile bombardimana tutacaktir. rekabet dolu bir e3 olmasini bekliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Scorpio nihayet tam olarak su yüzüne çıkacak baya merak ediyorum. Scorpio için oyun anlamındada boş durmamışlardır diye düşünüyorum.
  • Valla benim için E3 sadece SONY demek,Tekrarlarını hiç ilerletmeden izlerim ama Microsoftun'kini hep atlata atlada izlerim..Sony'nin Experience etkinliği bile E3 gibiydi.. Rockstarda GTA 5 ile birlikte Sony'nin tarafına geçti,Ondan dolayı RDR 2 ile ilgili bir videoda Sony'den bekliyorum..
  • Max Payne 4 yada Alan Wake 2 duyurulursa işler değişebilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Scorpio son şansları. Bu nesil konsol oyuncuları grafiği ve diğer teknik detayları hiç olmadığı kadar önplana çıkarıyor eğer Ms lanse ettiği gibi muazzam bir donanım ile gelirse çok sağlam bir sıçrama yapacaktır. Birde bunun yanına haberdede dediği gibi bir iki tane yeni AAA kalitede IP sunarsa tamamdır.
  • Millet daha scorpioyu görmeden sallıyor.belki adamlar sağlam gelecek ne biliyorsunuz arkadaş.Bu kadar ön yargılı olunmaz.Ucuza alınacak güçlü,premium konsol yapsalar kötü mü olur.
  • Genelde hep akşam saatlerinde olurdu rahat rahat izlerdik bu sefer gece 1'de baya enteresan olmuş yine izleriz gerçi.
  • satışlarda geriye düşmesi biz xboxculara birçok yenilik kazandırdı. Çok iyi kullanıcı dostu oldu bu microsoft.s kasayla tasarımıda yenileyen ms, live+gold+ea access+yeni&elite controller+dx12 gibi özellikleriylede öne çıktı, scorpio ilede çoşturacak!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.