Şimdi Ara

Zotac Amp extreme ve Gigabyte Extreme gaming 1080 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir haftadır kart almak için araştırma yapıyorum ama bir türlü karar veremedim her iki kartında begeneni de var beğenmeyenide gigabyte alacaktım tam türkiye de satılan kartlar rev 1 miş rev 1 de çok sorun yaşayan kişi varmış zotac hiç kullanmadım amp extreme gayet güzel duruyor ama.bazı yorumlarda bu üründe de sıkıntı yaşayan lar var zamanla eğilme gibi eğilme sorununu bir destekle halledebilirim diye düşünüyorum ama dediğim gibi kararsızım en son konu açmayı akıl edindim burdan gelen cevaplar hangi üründe yoğunlaşacaksa onu alacağım büyük ihitmalle sizce hangisi ve nedeni ile yazarsanız gerçekten bana yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkürler cevaplarınız için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 15 Şubat 2017; 12:8:50 >



  • ikisini al sli yap herkes mutlu olsun huzur bulsun.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoğunBelKası



  • İmzada 1070 görüyorum, bir sonraki seriyi bekleyin daha isabetli bir karar olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Şubat 2017; 13:34:8 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı verilen tek cevap sağolun hocam 1070i sattım suan ekran kartım yok bu ikisi arasında kaldım ama forumada soru sorulmayacak duruma gelmiş artık ilgi ve alakanız için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 15 Şubat 2017; 13:42:58 >
  • Xtreme gaming daha iyi fakat kutudan ezik büzük çıkıyor, bu yüzden Aorus modelini al. Eziklik hakkında daha fazla detay merak ediyorsan mesaj geçmişimi inceleyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 15 Şubat 2017; 13:59:12 >
  • Asus Rog Strix Oc 1080 ile iGigabyte Xtreme Gaming Premium PAck 1080 ' in base ve boost frekansları aynı. Zotac Extreme AMp 1080'in azıcık farkla daha düşük. Bir de soğutma açısından Gigabyte ve Asus'un önde olacağını düşünüyorum. Eğer Zotac ve Gigabyte arasında kaldıysanız; Gigabyte GTX 1080 Xtreme Gaming Premium Pack(rev 2.0) olan diyorum.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim şuan için rev 2 yok türkiye de malesef ya da ben bulamadım aorus şuan stokta yok onu bekleyeceğim mecbur ozmaan 15 gündür kartım yok cok canım sıkılıyor az daha sabır deyip aorusu bekleyeyim ozaman
  • Bulunabilse Galax Gtx 1080 Hof Limited Edition da olurdu.
  • Zotac Gtx 1080 Amp! Extreme kullanıyorum.Kartla ilgili merak ettiklerinizden bahsederseniz içtenlikle yanıtlayabilirim.
  • Gigabyte ekran kartlarını, CW çıkması durumunda teknik servis tarafından mağdur edileceğinizi bilerek alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 15 Şubat 2017; 14:40:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Zotac Gtx 1080 Amp! Extreme kullanıyorum.Kartla ilgili merak ettiklerinizden bahsederseniz içtenlikle yanıtlayabilirim.

    Hocam teşekkür ederim coil whine varmı varsa rahatsız edici mi sizdede bükülmes sorunu oldumu genel olarak memnun Olmadığınız bir durum varmı birde garantisi nasıl satış sonrası hizmet iyimidir Cevaplarınız için teşekkür ederim
  • Coil whine olma olasılığı aynı seri kartlarda dahi mevcut olduğundan kullandığım ürünü baz alarak genelleme yapamam fakat kartım için konuşursam coil whine sorununun mevcut olmadığını söyleyebilirim.Bu durum sadece size fikir verir fakat alacağınız herhangi bir kartın coil whinesız olacağını garanti etmez.Bu nedenle coil whine için genelleme yapmak adına daha çok kullanıcının konu altındaki yorumuna ihtiyacınız olacak.Kartı 3 aydır kullanıyorum,yurtiçi garantili olarak sanalmarketimden satın aldım.Kartı sisteme taktığım günden beri dikkat ettiğim tek şey slotta herhangi bir soruna yol açıp açmaması oldu ondada bu sürede herhangi bir bükülmeye yol açmadığını belirtmek isterim.Kart ile ilgili servislik bir durum yaşamadığım için satış sonrası hizmet konusunda bir yorumda bulunamıyorum.Karttan genel anlamda çok memnunum,ilk Zotac tecrübem bu kartla oldu ve bahsedilenin aksine gayet kaliteli bileşenlerle donatılmış kusursuza yakın bir kart olduğunu söyleyebilirim.




  • @Terminator T-800 Maks. yükteki sıcaklık dereceleri nedir?

    @Nedwish Bu arada teknoloji şans işidir. Kimse hiç bir şeyi net bir şekilde garanti edemez bence. Bunda olur,şunda olur şnasınıza bağlı :) Sadece satış sonrası destek ve garanti servis hizmeti hangi firmada daha iyi ise ona göre özenle seçiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 15 Şubat 2017; 15:11:41 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ortam sıcaklıkları biraz serin bu yüzden ortalama değerlerin daha altındaki sıcaklıkları görüyorum.Ayrıca kasa içi hava akışıda bu değerleri etkiliyor.Kartın default boost hızı 2076 Mhz ,bellek hızı ise 5400 Mhz haliyle fabrika çıkışlı yüksek hızaşırtmalı bir kart ve oyununa göre 2k ultra ayarlarda tam yükte 55-58 C aralığındaki sıcaklıklara ulaşıyor.1080p de ise kart daha az güç tükettiğinden dolayı sıcaklıklar biraz daha düşebiliyor.Ek hızaşırtma olduğunda ise 2150 Mhz boost hızına ulaşabiliyor ve sıcaklıklarda fazla bir değişme yaşanmıyor.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Tabi kasa içi hava akışı ve kasanın bulunduğu ortam ve de kasada kullanılan fanlar da etken bu duruma. Yine de iyi o zaman sıcaklık değerleri.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Benim 1070 eğik duruyor, sizin kartta öyle bir durum var mı?
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Hocam güç kablolarını yukarıdan alarak bağladım onun etkisiyle herhangi bir destek aparatı kullanmadan mümkün olduğu kadar düz durmasını sağladım.Güç kablolarını aşağıdan bağladığımda kablo bağlanan taraftan biraz aşağıya doğru sarkabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.