Şimdi Ara

Rekabet Kurumu, TTNET hakkında soruşturma başlattı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
11.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu zamana kadar neredeymişler. Milyonlarca müşteriyi mağdur ettikten sonra mı görmüşler bunu. Benim bildiğim Türktelekom her zaman port yok yalanını söylüyor. Türktelekom bu yıl zarar açıklamış ona da çok şaşırdım.

  • O Kadar kişinin ahı vardır ki bu zamana kadar dayanmış olması bile iyi:)
  • Ayrıca şunu da belirtmek lazım seneye akk kaldırılacağı için bilinçli şekilde (bana göre) hız değerlerinde düşüş ve ping de ise yükselme mevcut. Yani anlam veremiyorum bir ülkenin interneti 15 sene de gram ilerlemez mi orta okula giderken 4 mb max internet vardı şuan 8 mb (hattım max bu kadar destekliyor) bu mu yani 15 senede 4 mb ilerlemiş internet?
  • 2-3 aydır bekliyorum ki teşrif edip internet altyapısını getirecekler diye ama nerdee . Dilekçe verdim, her gün BTK 'ya şikayet ediyorum ama nafile. Binanın önünde TT rogari bile var neyi bekliyo bunlar. Yardımcı olun arkadaşlar !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeytan azapta gerek.
    Suç devletin telekomu özellştirmeyecekti tüm özel sektöre altyapı sağalayacaktı devletler bunu yapar.

  • Bende TTNET sozleşmem bittikten sonra Superonline geçmek istemiştim kampanya dahilinde daha onceden internet kullanmama rağmen bana bin türlü zorluk çıkardılar. Adres yetersiz alt yapı yok bilmem ne. Daha önce internet kullanıyorum etrafım internet dolu alt yapı yok. Bir aydan fazla uğraştım. Artık kimin ne oyunu var Allah bilir. Artık bir şeyler değişmeli.

  • Bizzat başıma geldi , türkcellden süperonline paket aldım . Sabit internet , türrktelekom bağladık dedi ama bağlamadı 1 ay içerisinde bir defa gelmedi bende mecburen paketi iptal ettim .. ama artık asla ttnet en bir şey almam ...

  • Daha üç ay önce başıma geldi. Vodafone'den internetim vardı adres değişikliği yaptım Vodafone bildirdim oturduğunuz yerde boş port yok ttnet'e başvur dedi. Ttnet bölge müdürlüğüne gittim vodafone söyle dediler. Sonra vodafone interneti iptal ettirip ttnet'e başvurdum bir haftaya port olmayan yere internet bağladı. Şimdi 20 tl fazla ödeyip internet kullanıyorum.

  • Superonline dan aldığım hizmeti, telekom ekipleri bina içindeki portlar yanlış yere taktıkları için 1,5 ay ugrastım adsl sinyalini modemde görebilmek için... sırf bu sebepten bina içi tesisat kontrolu elektirkçi çağırtıp daire içi tesisat kontrolu yaptırtmak zorunda kaldım ve çıkan suç telekomcuların benim portum yerine başka porta takmışlar bina daki kutu içindeki uçlar.. bu sebepten superonline baktığında sanki binaya kadar her yolunda , binada veya dairede sorun var gibi suç doğuruyor,,,
    Uyanık ttnet ve telekomcular ...
    Haram olsun giden zamanım elektrikçilere verdiğim paralar..
    Umarım allahınızdan önce mahkemelerden bulursunuz belanızı..
    Çoluk çocuğunuzdan çıksın inşallah...

  • Cok uzululerek soyluyorum , bizim milletimiz ne yazikki balik hafizali.Sucu Telekoma atmadan once sunlari dusunmek gerek.

    ARAB vatandasi (yada Katarli her ne ise) milyar dolarlarin ustune dahada zengilesecek diye milyonlarca Turk halki zarar goruyor. Hayatimizin vazgecilmesi olan internet hizmeti altinda millet Telekom tarafindan acayip sekilde hirpalaniyor. Hatta telekom diger firmalari bile elinden geldigince opuyor...Hemde optugu firmalarin sahipleri buranin vatandasi ..

    Ayrica Turk telekomun arap sahiplerinin kazandiklari hasilati surekli dolara cevirip tum parayi Ulkeden cikardigi bence kesindir.ISVICRE bankalarinda firma sahibi degilde guvenilir akrabalara acilan dolgun banka hesaplari gizli bir bilgi degildir.Bu adamlar Yarin birgun Fetonun kankasi olsa bile , Turkiyenin yuzkarasi unvani sifatinida alsa , O bankadaki paralara kimse dokunamaz.Bunun gibi binlerce yabanci Turkiye de aylik milyarca dolari kazanip ulke disine cikartiklarinda dolar artiyor ve hayat pahalilasiyor ve yasam kalitesi dusuyor.Ornekle 1 sene once 1000$ aliyodun simdi 600 aliyosun.Cunku herseyin fiyati dolara sabitli.

    Ne yazikki ben vergimi alirim gerisi yalan olayi goruldugu gibi ise yaramiyor.

    Ayrica Turk telekom o kadar rahatki (arkadasinda nasil bir guc var ise) vergi falan vermemek icin zarar acikliyor.Kazandigi paralar senede milyarlarca dolar arkadaslar.Buna eminim.ULkede adam her konuda tekel nerdeyse.KImse onlerine cikamiyor cunku cikani eziyorlar.

    KIsaca bir hesapla ..

    30.000.000 desek (salladim) X 20$ X 12ay senede 7-8milyar dolara yakin bir paradan bahsedebilir.Giderler diyceksiniz onlar hikaye...Telekomun internet gibi 50tane para getiren isi mevcut.Bunlara ragmen zarar acikliyorlar.

    Bu nasil mumkun olabilir ?

    3. Dunya Ulkelerinin vazgecilmezi RUSVETLE

    Konu super ayrintilidir , Yurdisinda bir isveren olarak dusuncem kacirilan paranin haddi hesabi yoktur.

    Yane kisacasi bunlari onlara kimler satti , nasil satti , neden satti , niye satti diye bir dusunulmelidir.

    Sizinde elinize Arabin firsati gecsin sizde affetmezsiniz merak etmeyin.Sorun arapda degil onu oaraya getirendedir.


    SAHSI FIKIRLERIMDIR.
    Money Changes Everything





  • Umarım olumlu bir sonuç çıkar, kendisi yapmıyor, yapmadığı gibi de YAPTIRMIYOR!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

  • beyazsoy B kullanıcısına yanıt
    kendi yatırımını paylaşmasın

    diğer iss lerin istediği yer altından geçen kanalların paylaşılması, adam yatırım yapmak istiyor, caddede Türk TElekom'un kanalı var, o kanaldan kablosunu geçiremiyor. Tekrar sıfırdan kazması lazım. Hali hazırda yerin altında kanallar varken neden ikinci kez ya da üçüncü kez caddeleri, sokakları kazalım. Adamlar hesap yapmış 12,5 milyar dolar tutuyor en baştan kazıp yıkıp tekrar üstünü kapamak. 12,5 milyar doların çöpe atmak anlamına geliyor bu. Ya da kanallar kullanıma açılırsa 12,5 milyar dolarlık bir tasarruf anlamına geliyor. Gelip de o kanalları bedava kullanmayacak diğer iss lerde. Tesis ücreti kira bedeli neyse verecek.

    Zaten o kanallar özelleştirilmeden önce devlet tarafından yapıldı. Türk Telekom'un lübnanlı ortağı Oger doğru düzgün bir şey yapmadı. İkinci olarak yatırım yapsa da paylaşmasa anlarım. Hak veririz. Bu adam dünyanın parasını harcıyor yatırım yapıyor diğer issler üstüne konuyor deriz ama yatırım da yapmıyor ki. Pazarın yüzde yetmişine hakim olan Türk Telekom, pazarda sadece yüzde onbeşlik paya sahip olan superonline dan daha az yatırım yapıyor.

    230 bin km fiber alt yapıyla fiber optik ağımız karayolunu dörde katladı diye övünüyoruz ama. Türkiye'de bulunan 21 milyon haneye fiber internet ulaşması için fiber alt yapımızın 1 milyon 250 bin km olması gerekiyor. Şu an hali hazırdaki alt yapımızdan 4 tane daha gerekiyor. Şirket özelleştikten sonra 10 senede toplamda 180 bin km fiber yatırımı anca yapabildiğini düşünürsek bu kafayla bizi daha çok afrika ülkesi geçer hatta on yirmi sıra da fark atar.

    bence sorun tamamen Türk Telekom ile alakalı. Kendi yatırım yapmıyor. Başkasının yatırım yapmasını da istemiyor.

    bu işten en karlı çıkan da Turkcell. Turk Telekom'un beceriksizliği, yatırım eksikliği, bulunduğu hakim durumu kötüye kullanması, yatırımları engellemesini çok güzel kullanıyor. Zaten Türk Telekom adam akıllı bir yatırım yapsaydı Turkcell in sabit internet pazarında tutunma şansı da olmayacaktı. Türk Telekom yatırım yapmayarak kendi kuyusunu kazdı. 1 milyon müşteri kaybetti. O 1 milyon müşteri de senelik ortalama 250 milyon dolar gelir demek.




  • Bugün bir oyun forumunda Bulgaristanda yaşayan biriyle karşılaştım. 10mb/s interneti €5 gibi bir rakama aldığını söyledi.

    10mb/saniye yaklaşık 100mb internete eşdeğer. Bizi keklik gibi oynatıyorlar. Koca Başkentte vdsl'in, adslin yakınından geçememesi bile her şeyi açıklıyor. Verdiğimiz paralara yazıklar olsun, alternatifi yok.
  • TTNet kadar şerefsiz bi' firma görmedim.

  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Tamam TT beceriksiz ve Bu iş karlı ise 10yilda diğer şirketler neden yatırım yapmıyor. Bu işleri düzenlemek bir iki kanuna bakar . Belediyelere ya da valiliklere parası verilmesi şartıyla yada kendisinin oluşturacağı kullanıma açık yer altı Telekom kanalı oluşturma zorunluluğu getirilir isterse Turkcell yada Aydın Doğan bu kanunu geçiremez mi ki Turkcell CEO'nu hükümete yakın biri . 4.5G ihalesinde yerli yatırımcı Yenişafak gazetesine röportaj verdi birden ihale şartnamesi değiştirildi.



    Kısaca Bu işi TT'a yiktigimiz sürece çok daha fiber bekleriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua edinde batsınlar. 1 aydır port yok diyorlar. Ttneti arayıp soruyorum port var diyorlar. Yazıklar olsun bunca insanın hakkını yiyorsunuz. Allah sizin yakında belanızı verecek

  • Geçen temmuz ayında ttnetten kurtuldum. İnşallah yerle yeksan ederler o ttneti.
  • AKK Adil kullanım kotası kalktıktan sonra mevcut üyelere nasıl davranacaklar merak ediyorum. Hızları fazla attırmadan bir çok fiyat skalası oluşturdular kota bahanesiyle.

  • Çok şükür Telekom' dan kurtulalı 4 sene oldu.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.