Şimdi Ara

Şaka gibi bi markadan şaka gibi bi kasa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
7.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NoyaN N kullanıcısına yanıt
    Sayın NoyaN,

    Hammadde, işçilik, vergiler vb. girdilerle maliyeti hesapladığınızda şu anda yerli üretim yapmak ticari açıdan hiç mantıklı görünmüyor. Kaldı ki, elektronikte adı geçen birçok ünlü marka -kalitelerinden ödün vermeden -başta Çin olmak üzere uzakdoğu ülkelerini tercih ediyorlar. Bu, maliyetleri düşürme adına rekabetin getirdiği bir zorunluluk. 'Yerli Marka' demek, vidasından kablosuna kadar ben yerli üretim kullanırım anlamına gelmiyor. Bu global dünyada bunun imkanı yok.
    800 TL karı nasıl hesapladınız anlayamadım. Taşımayı, gümrük işlemlerini, KDV'yi, garantiyi, bayi karını vb. hesaba kattığınızı sanmıyorum.
    Gerek kendi markamız Frisby, gerekse distribütörlüğünü yaptığımız Gigabyte, Cougar, Enermax marka ürünler; yurtdışında hangi kalitede satılıyorsa Türkiye'de de aynı kalitede satılmaktadır. Diğer bir deyişle herhangi bir ülkeye ya da bölgeye göre daha iyi/kötü kalitede özel üretim yaptırmıyoruz.
    Bilginize ...




  • OK_Comsis kullanıcısına yanıt
    ok_comsis indirim yapın şöyle 1500tl civarına çekin alalım. hala indirim olmadı?
  • Çocuksu bir kusur ile yazılmış. Kasamdan hala memnunum ama kimi kırdıysam ya da kırmadıysam bile söylediklerim için özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saiddemir98 -- 29 Eylül 2021; 16:22:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saiddemir98 S kullanıcısına yanıt
    iyide güzel insan, sunu söyler misin bu kasanin neresi 2024lirayi (vatan 08.01.18) hak ediyor. Konusma tarzina bakilirsa kültür seviyen ile maddi durumun paralel degil, bu konudaki bilgi eksikliginden cesaretle böyle oturup üsenmeden yazdigini düsünüyorum. Bende Phanteks Enthoo Pro M Acyrlic var, görüntü disinda her alanda kapistiralim istersen. egzoz kismina 140 lik sivi sogutma takiliyor mu senin kasana? Hayir. Benim icin senin kasan bitmistir, cöp... Ben eksoza 140 lik sivi sogutma takiyorum. Sirf görüntü icin o parayi hak ediyor diyorsan senin burada bizim görüslerimiz hakkinda yorum yapmaya hakkin yok, hic yazmasanda olurmus.
  • Saka gibi insanlara saka gibi kasalar


    OK_Comsis fake hesaplari:

    razunasihat ->https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2405391 -> Sinirsiz uzaklastirilmis

    Sinandemirhas ->https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2405687 -> Sinirsiz uzaklastirilmis

    saiddemir98 ->https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2568555 -> dünden beri aktif..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 9 Ocak 2018; 15:1:39 >




  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Düzenleme için yazıyorum. Yazdıklarım yanlış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saiddemir98 -- 29 Eylül 2021; 16:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saiddemir98 S kullanıcısına yanıt
    Cevap vermeseymissin keske :) Eger dedigin gibi bir kasa olsaydi buludugum sehir degil onun bulundugu dünya ülkesine kadar gider görür begenirsem satin alir gelirdim, hic süphen olmasin hemde daha ucuza gelir, hem de o sehri söyle bir gezer öyle dönerdim. Senin anliycagin dilden konustum. Benim kasa custom sivi sogutma icin tabikide uyumlu, insan bu hangi kasayi söylüyor diye bir google a bakar, tüm fanlar 120/140 uyumlu her türlü sivi sogutma grubuna uyumlu... Zaten yurtdisindan getirdim o zamanlar inventusa gelmemisti phanteks ürünleri yoktu.. 89euro verdim ben ve malzeme kalitesi cok cok iyi.. sidik yarisi mi? bak ben ne kadar ucuza aldim, sen 2000 lirayi hak ediyor diyorsun, ya bu isi bilmiyorsun yada bahsettigim firmanin calisanisin. Baska bir aciklamasi yok. Bütce meselesi degil, kafa yapisi meselesi. Objektif biriyimdir genelde yazilanlara bakacak olursak tribe giren ben degilim :) Show yapmayla sence isim var mi? söyle bu güne kadar yazdiklarima profilimden bir bak bakalim, degerli insan..

    (Son olarak diyorsun ki ip taratmasindan akillandim, beni oradan bulamazlar, farkli ip / bilgisayardan takiliyorum, eyvallah. Öyle altina yatma gibi cirkin konusmalardan seni men ederim, edebini takin. Alamazsin yada sana zengin olamazsin demiyoruz, ... Sana bu kasa hakkinda yorum yapanlara bu sekilde konusamayacagini anlatmaya calistim)

    madem gerceksin ve burada bu kasayi almayi amaclayanlara yardimci olmak istiyorsun, iyi insan.. o zaman söyle güzel bir tanitim yani review yap bakalim.. Foto falan koy, ne bilim bilesenlerin idle sicakliklari ve tam yükteki sicakliklari hakkinda bilgi ver, kasadan duyulan ses miktarini ölc, epeydir kullaniyorsan tozlanma oranini yaz. Evet bunlari yaparsan yardim etmis olursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 9 Ocak 2018; 23:9:10 >




  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Tekrardan özür diliyorum herkesten. Davranışım yanlışlığı ve sözlerim için. Tekrar tekrar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saiddemir98 -- 30 Eylül 2021; 1:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alan var mı ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASAP1910

    Bunu alan var mı ya

    @KASAP1910
    numunelık var bitane sanırım


    @Mukarnas +1
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.