Şimdi Ara

Modem wired sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Modemim asus dls n14u. Kablo ile hicbir cihaz bağli degil. Fakat modem arayuzune her girdigimde ya da asus routher programinda wired (kablolu) olarak bagli cihazlar gozukuyor. Modemin en guncel surumu yuklu. Bu bir hata midir yoksa normal birsey midir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • En son bağlı cihazı gösteriyor olabilir mi? Fiziksel olarak bağlı değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Modemi reset edip wifi şifresini değiştirerek deneyebilirsiiniz.
  • Buyuk ihtimalle dediginiz gibidir hocam. Modemin verdigi ip adreslerinden kontrol ettigimde wifi ile bagli olup sonrasinda wifi baglantisi kapali olan cihazlari bu sekilde gosteriyor. Girip guncelle dedigimde duzeliyor. 2 yildir bu cihaz bende hocam her yazilim yukseltmeden sonra reset ariyorum ama bu boyle hic degismiyor. Arayuzde bagli cihazlar kisminda her defasinda en az 10 cihaz gorunce aklima bu cihazlarin istemci sayisina gore hizi boldukleri aklima geldi. Acaba bu durum da wired ile bagli gosterilen cihazlar icin hiz bolumlemesi yapiyor mudur ? Ya da hiz ve ping e bir etkisi olur mu diye merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.