Şimdi Ara

Blizzard konsolda klavye mouse kullananları uyardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tescilli hilecilere bir örnek vereyim. Adamın sadece headshot yaptığına dikkat ediniz.



    Aşağıda da bu adamla karşılaştığım bir maçtan skor tablosu. Klan arkadaşlarımın iyi oyuncular olduğunu da ekleyeyim.

     Blizzard konsolda klavye mouse kullananları uyardı




  • Yorumları okudum genel kanı bu işi 3.partilerin yerine sony nin yapması yönünde.Bende öyle bakıyorum sırf gamepadla oynamaya bu saatten sonra kim alışacak diyip konsol almayan birsürü arkadaşım var kalkıpta 800 tl vermezler fare takabilmek için ekstradan.Sony akıllılık edipte piyasayı 3. partilere bırakmak yerine yeni nesilde %100 fare klavye desteği getirirse sorun çözülür.Dediğim gibi fps leri fareyle oynasamda diğer bütün oyunları gamepadle oynamaya devam ederim ama kafam rahat etmiş olur.
  • delio kullanıcısına yanıt
    hocam siz battlefield i vermişsiniz ama şurda 8 yıllık bi konsol fps deneyimim var ve battlefield konsoldaki en az aim assiste sahip olan oyun gördüğüm kadarıyla.Bf dan sonra call of duty iw ye giriyorum resmen nişan almaya basılı tutup bekliyorsun o takip ediyor ölene kadar.yanımdan hızlıca geçip arkama geçen adamı bile takip ediyor 180 derece açı yapıp.
    Destiny dede durum buna benzer cod kadar olmasada.İşin en kötü yanı bu fareyi kullananlar gamepadin aim assistiyle oynayınca daha bi kolay oluyor.
  • BF1 kastediyorsan son yamalardan biriyle deadzone ve aim-assist e ayar geldi. Oyunu elden çıkardığım için yama sonrası deneyimim yok. COD dediğin gibi üstüne konuşmaya değmez.
  • PC de hile var diyolar doğru ama hile banlanıyo ama konsolda daha beteri var MNK :D uzun süre bf4 oynamış turnuvalarına bile katılmış olarak mouse klavye kullanmayan yok ha ds4 ile vurulmuyomu vuruluyo tabi ama avantaj bariz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aygunn


    quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro

    İzin versinler bence ama kullananın girdiği server ile kullanmayanın serverı farklı olsun.
    O şekilde olduğu sürece klavye mouse gelmesinin bir zararı yok.

    Öyle birşey olsa PC'ciler baya isyan eder

    Hay bu pc cilere yetenek yoksunu adamlar

    Kendi platformunda adam bulmıyolar

    Geliyorlar zevkimin içine ediyorlar

    Arkadaş basit ya klavye mause oynuyorsan yallah pc başına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali1903kemal


    quote:

    Orijinalden alıntı: aygunn


    quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro

    İzin versinler bence ama kullananın girdiği server ile kullanmayanın serverı farklı olsun.
    O şekilde olduğu sürece klavye mouse gelmesinin bir zararı yok.

    Öyle birşey olsa PC'ciler baya isyan eder

    Hay bu pc cilere yetenek yoksunu adamlar

    Kendi platformunda adam bulmıyolar

    Geliyorlar zevkimin içine ediyorlar

    Arkadaş basit ya klavye mause oynuyorsan yallah pc başına



    Bence de konsol gamepad ile oynanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konsolun olayı oturma odası rahatlığında oyun oynayabilmektir bence de. Çoğu evde konsollar bu şekilde konumlandırılmış durumda. Konsol üreticileri reklamlarında bile buna vurgu yapıyor. Klavye-mouse kullanmak da olayın doğasına tamamen aykırı. Özel bir koltuk, masa falan gerektiriyor.

    Hem konsolu bunu bile bile seçip sonra da "klavye-mouse neden yok?" diye eleştirmek pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Sony bu konuda geri adım atmamakla doğru yapıyor bence. Buna rağmen yüzlerce lira verip, online fpslerde bu sayede 1. olup ego mastürbasyonu yapan arkadaşlar maalesef eşitliği bozuyorlar.
  • konsola klavye mouse getirilmesi kadar saçma bir şey olamaz, konsol ruhuna aykırı.

    En azından oyunlara güncelleme ile scoreboard da klavye veya mouse gibi bir imleç getirilerek ne oynadığı anlaşılsa.
  • sony den bu olayı engelleyecek birşey göremiyorum ben ne zamandır konuşuluyor bu mevzu.En son blizzard söylemiş sony nin yaması gerektiğini.
  • Yaşşşasın konsolda Klavye ve Mouseeee......
  • Devletin bahis oynatmasıyla aynı şey.
  • Armant81 A kullanıcısına yanıt
    daha öncede yazdın kimse iplemedi ...
    tartışma mı çıkarmaya çalışıyorsunuz
  • Konsolda klavye mouse işi beceriksizlerin işi.. Tembellerin işi :)) Hem hile olmasın diye PS4 alırlar hem de DS4 ile oynayabilen arkadaşları görünce gururları kırılır :) Alışma sürecini atlayıp ds4 ile oynayabilen arkadaşları alt edebilmek için k/m alırlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin tadını kaçırdılar, zevkini baltaladılar. Daha demin Battlefield 1'de elemanın biri birinci oldu. Skoru: 50-1. Yani 50 kez öldürmüş 1 kez ölmüş. 32 dakika süren, herkesin herkesi delik deşik ettiği haritada.
  • Gunumuzde en ufak avantajlar icin hersey goze aliniyo, sadece Mause Keyboard degil, degisik tus kombinasyonlari kolayca yapabilmek, ya da auto fire gibi ozellikler icin scuf adi veriolen gampadler piyasa da ve millet bunlari hunharca satin alip kendilerine avantaj yaratiyor. Sen de bu adam bunu nasil yapti diye ekrana bakip duruyosun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucius

    İşin tadını kaçırdılar, zevkini baltaladılar. Daha demin Battlefield 1'de elemanın biri birinci oldu. Skoru: 50-1. Yani 50 kez öldürmüş 1 kez ölmüş. 32 dakika süren, herkesin herkesi delik deşik ettiği haritada.

    Bazen denk geliyor ortalama bir oyuncuyum 40-3 yaptığımı bilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konsolda klavye-mouse kullanımının oyuna özel olduktan sonra;veya joypad olayı bitirilip klavye-mouse donanımının standartlaşması şartıyla kullanılabilmesinin sonuna kadar destekçisiyim.



    Bilgisayar fiyatları almış başını gitmiş durumunda olduğu için oyun hayatını konsol üzerinden yürüten-yürütmek zorunda kalan biriyim.Öte yandan bazı tutkunu olduğum oyunlar var ki özellikle mouse olmadan oynamak söz konusu bile değil:Company of Heroes tarzı stratejiler olsun,DOTA 2 olsun..Ben bu oyunları oynamak istediğim halde maalesef konsoldan oynayamıyorum..



    Eğer ki Sony bu oyunları gerekli donanımla konsola entegre edebilirse,bakın siz o zaman görün konsol oyunculuğundaki patlamayı:insanlar 2 yılda 1 bilgisayar yenilemektense konsol alımına yönelecektir haliyle yanlış mıyım?..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pobjeda kullanıcısına yanıt
    bende öyleyim.ps3 zamanında bilgisayarım skyrim i kaldırmayınca tesadüfen almış bulundum ps3ü o günden beri birdaha pc almadım.Ben ps3 aldığımda benimle birlikte pc alan arkadaşlarımın hepsi şuan 3. laptoplarını alacaklar 2 yıl önceki aldıkları canavar pc şuan lol den başka birşey açmıyor çünkü :)
    Kimi psn plusu der ediyor kimi gamepadla oynanmayacağını o yüzden konsola geçmeyip 2 yılda bir en az 2500tl lik laptop aldılar son 6 yılda ben 800 tl ye ps3 1400 e de ps4 aldım 7 yıl kullandım hala kullanıyorum :)
    Ayrıca çoğu insan kardeşlik olayını bilmiyor psn fiyatlarındaki 270 i görünce konsol lüx diyorlar.Sony artık eskisi gibi değil steam gibi indirim yapıyorlar artık black friday de yılbaşında indirim gelmeyen AAA kalmadı.Birde kardeşliğin bence en güzel yanı steam gibi aldığın oyun ömür boyu kalmıyor 2. el satıyorsun 100 e aldığım oyunu platlayıp 90 a satıyorum başka oyun alıyorum derken her seferinde 100 100 vermiyorsun oyunlara.İnşallah sony şu kardeşlik olayını bozmaz gelecek nesilde.




  • Hocam aynen yazdığınız gibi kardeşliğe bile gerek kalmadı.

    Yılbaşı ve Black Friday indirimleri efsaneydi,ardından patlattıkları Ocak indirimini ben hayal bile edemezdim;ki yazmıştım daha önce de:Sony'nin ardı arkası kesilmeyen ve öngörmediğim indirimleri beni batırdı diye.



    İnsanlar da akıllı olsun bazı kan emici,soyguncu dağıtıcıların 250-300 lira etiket fiyatlarına para bayılmasın(!)..Yoksa ucuza oyun oynamanın gerçekten çokça yolu var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.