Şimdi Ara

Kablonet ping sorunu için çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar iyi günler diliyorum. Direkt konuya giricem.Oyun içi yaklaşık 180-190 arası pingi gördüğüm zaman şahsen kabloneti arayıp MODEM IP değiştirme talebinde bulundum. Oyun içi 180-190 olan pingim şu anda 80-75 arası oynamakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasazoti -- 5 Şubat 2017; 23:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende de ping sorunu var M.H'ni arayıp mı yaptırdın nasıl oldu bahseder misin?
  • 444 0 126 arayıp teknik desteke bağlanıyorsunuz ardından ben modem ip değişikliği gerçekleştirmek istiyorum diyorsunuz fakat modeminize herhangi bir çoğaltıcı ya da lan kablosu takılı ise çıkartmanız lazım yoksa ip değişikliği gerçekleşmiyormuş. Yaklaşık 10-15 dk içinde işleminiz gerçekleşecektir. 10-15 dk sonra modeminizin fişini çıkarıp takarsanız değişim sağlanmış oluyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede oturuyorsunuz? Değişimden önce ve sonraki ip'leriniz kaçla başlıyor? Günlerdir defalarca ip değiştirttiğim halde düzelmiyor benim sorunum. Gündüz 60ms olan ping akşam saatlerinde 130'un altına düşmeyerek 8k'lara çıkıyor wow oynarken. MH "değerleriniz normal, oyun serverlarından kaynaklıdır" diyip ip değiştirmekten öteye geçemiyor. Oyun serverlarından kaynaklı olsa guildde sadece ben yaşamazdım ve telefonumun internetinden bağlandığımda ping normale dönmezdi ama anlatamıyorum. Çözüm odaklı bir çabaları bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TourniQueT93 T kullanıcısına yanıt
    Malesef dediğiniz çok dopru aynı şeyi banada söylüyorlar sürekli , yapılması için yahut düzelmesi için hiçbirşey yapılmıyor dediğim gibi bende ip adresi değiştiriyorum haftada bir kere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.