Şimdi Ara

Uydu alıcı wireless adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim şu an şöyle bir sorunum var. oturma odasında televizyonun asılı olduğu duvarı değiştirmek istiyoruz. ama televizyonu asacağımız yeni duvarda apartmanın global kablo prizi yok. yani eski duvardan kablo dolandırıp yeni duvarda televizyonu asacağımız yere kadar getirmemiz gerekiyor. haliyle kötü bir görüntü ortaya çıkacaktır.

    televizyonun yeni asılacağı duvarda kablolu yayın prizi yok ama normal priz var. elektrik tesisatından bir şekilde oraya da kablo geçişi yapılabilir belki ama odanın duvarları duvar kağıdı kaplı olduğundan ortak kablo tesisatı kapakları nerde bilmiyoruz. az çok tahmin edilebilir ama o yuvalara ulaşmak için duvar kağıdının belli bir bölümü sökülmesi gerekecek. haliyle çok kötü bir durum ortaya çıkacaktır.

    bu yüzden size danışma ihtiyacı duydum. şimdi bu kablolu yayın prizinin oradan f konnektör ile bağlayacağım ve f konnektörden aldığı görüntüleri kablosuz olarak receiver a görüntü aktaracak bir wireless veya bluetooth adaptör var mıdır?

    yardımcı olacak herkese teşekkürler. iyi forumlar.


    not: receiverlarla ilgili çok bilgili insan değilim. kendi bilgilerimle bahsettiğim türden cihazı aradım taradım ama bulamadım. son çare olarak buraya yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 4 Şubat 2017; 15:51:20 >











  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.