Şimdi Ara

Spor yay hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2005 model 1.2 16v albea kullanıyorum yaklaşık 2 senedir fakat malumunuz bu araçlarda yol tutuş namına bı durum yok, bıraz araştırdığımda yapabıleceğim tek şeyin yay taktırmak olduğunu anladım ancak şöyle bı durum da var ki araç benzinli ve yandan bakıldığında arkalar önlere göre daha basık dururken önler baya yukarıda buda sanırım aracın benzınlı motorundan kaynaklanıyor tam basmıyor gıbı önleri o yüzden sadece önlere ıkı adet yay taktırsam nasıl olur ılla 4 yayıda değiştırmek mı gerekıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 3 Şubat 2017; 20:25:27 >



  • Sadece önlere yay takmak akıllıca olmaz. Spor yay taktığınızda ise yol tutuşu çok iyileşmiş gibi gelecek, lakin bozuk yollarda sıkıntı yaşadığınızı veya normal yolda araç zorlandığında aniden kayma eğilimi gösterdiğini fark edeceksiniz. Spor yay kesin çözüm değil. Bence kaliteli ve geniş taban bir lastik ve dört amortisörün sıfırıyla değişimi baya bir rahatlatacaktır. Özellikle lastik önemli.
  • amaciniz sadece yol tutusunu iyilestirmekse daha buyuk ve daha spor lastik alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al 4 tane continental cpc5, araba tutmasa lastik tutar hesabı
  • Cevaplar için öncelikle sağolun fakat yay ile birlikte lastik yada jant bütütme durumum yok (maddi olarak) ayrıca araç 1.2 motor yakıta ve çekişe olumsuz etkisi olacaktır bu değişimin.4 yay değişimi zaten maxımum 3.5cm lik düşünüyorum ama burada da marka devreye giriyor eıbach en ıyılerınden sanırım fakat benım araca göre bulamadım o da başka sorun.Galiba bu şekilde satana kadar kullanmak en mantıklısı gibi duruyor şimdilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 4 Şubat 2017; 7:4:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.