Şimdi Ara

Banliyö tren seferleri olmadigindan HAYIR diyecegiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Istanbul anadolu yakasinda oturan milyonlarca kisi olarak senelerce magduruz. Metro yapildi ta fizanda. Insanlarin oturmadigi yerlerde. Tabi simdi oralarida doluyor. Biz magduruz. Metroya gitmek bir iskence. Bazen 2 minibus degistirip saatlerce vakit kaybediyorsun. Bu yuzden referandumda HAYIR verecegiz.
    Konu açmamim nedeni sadece sesimizi duyurmak. Kaç sene oldu. 40 sene evvel daha iyi bir sekilde Istanbula gidiyorduk. Neden bitmez bu banliyö tren iskencesi?



  • Ankara'da da iptal oldu kaç aydır hızlı trenden eve kadar valizle yürüyorum rezillik valla.
  • Bende halkalı sirkeci hattı olmadığı için hayır diyeceğim, kaç sene geçti gram ilerleme yok, istasyona yürüyerek giderdim binerdim sirkeciye kadar denizi izleye izleye yolculuk ederdim.



    İnsana resmen gereksiz nostalji yaptırıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rant elde edeceklerdi güya ama sömürecek adam bulamadılar ondan kapalı tutuyorlar herhalde hatları, belki sömürecek birini buluruz diye.
  • Para yok ki yapılsın... Deniz tükendi...
  • Benim kafam almiyor. Bazi insanlar buralarda oturan halk Chp ye oy atiyor ondan diyorlar. Dogru mu? Eger dogruysa dunya tanimadi böyle halkinda taraf tutan hukumetler. Insallah dogru degildir. Bilmiyorum avrupada hukumetler insanlarin islerine araba kullanmadan gitmeleri için tesvik bile veriyorlar. Bizde ise banliyor trenleri bile kaldiriliyor. Inanilacak gibi degil.
  • Banliyo su an yapiliyor 2 seneye tamamlanir az once insaatin onunden geçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah. Gerçekten insanlar çok magdur. Hele minibus terörü.
  • M4 Metro hattı gayet güzel, çevresinde yerleşim de vardı ve hala var.
    Metronun yapılmasıyla banliyönün kaldırılması arasında bir bağ yok ama, o yapıldı diye öbürünü kaldırmanın bahanesi olamaz.
    En son Marmaray projesinde ödemeler yapılmadı diye bir haber vardı geçen sene, son zamanlarda hızlandı diye söylenti vardı. En son kamyonlar vs. düzlüyordu zemini ama ray çalışması felan görmedim ben ne Anadolu yakasında ne de Avrupa yakasında. Sözde 2 sene önce açılacaktı, bu gidişle en az 3- 4 yıl sonra açılır.
  • Avrupa Yakası'nda da durum farksız. 2012'den beri tren yok halen daha bekliyoruz. Daha raylar döşenmedi.
  • Kardeşim ben de hayirciyim da anayasa değişikliği ile belediye projesinin ne alakasi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sırf bu yüzden demeyecektim tabii ama iyi hatırlattın Bilen bilir konum bile var, müstakbel rayların dibinde oturuyorum ve aynı hatta tanıdıklar da çok. İnanır mısınız resmen bitirmemek için uğraşıyorlar. Yanlış anlaşılmasın; işçilere lafım yok ama günde iki saatlik mesai mi olur?



    Bana kalırsa sırf Haydarpaşa'yı vermek için bu kadar uğraşıyorlar. Yapılmayacak yapılmayacak sonra hop bir gecede Haydarpaşa peşkeş çekilecek.

    Ekleme: ayrıca başlığa ekler misin, herkes banliyö diyince anlamıyor, bu aslında sadece 4 durağı açılan Marmaray'dır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 5 Şubat 2017; 9:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp de hizmet sıfır 2011 den beri bitmez mi bi hat. Ya sabır. Çalışmıyorlar
  • SAnki banliyo treni bitseydi evet verecektiniz.1-2 seneye bitecek gibi çalışmalar devam ediyor.O zaman 2019 da oy verirsiniz artık
  • Halk projeyi bitmiş biliyor. Marmaray ne zaman açıldı?

    Açılışından beri hükümet iş yaptı algısı olarak biliyor. Halbuki marmaray eksik kaldı ve zarar yazmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi arkadaslara cevap. Ben oyumu takim tutmak gibi oy atanlardan degilim. Sag sol anlamam. yapilan ise verilen vergiye bakarim.
    Banliyo treni ile hayir oyunun ilskisini anlamiyan arkadasada sorarim. Her yapilan bir binada bile Cumhurbaskani çikip biz yaptik demiyor mu? Bide arkasina muhalefete geçirmiyor mu? Hani nerede bizim banlyo trenlermiz sayin Cumhurbaskanimiz? Size bu yuzden Hayir verecegim. Zira hep yaptik diyorsunuz ama biz hiç bir sey gormedik. Koprulerden geçmeden vergi veriyoruz. Geçmedigimz kopruler hemen bitiyor ama her gun kullandigimiz banliyo trenleri bir turlu bitmiyor.
  • Gebze'de otururken Kartal'daki işime giderdim banliyö ile.. Dişleri kahverengi olan ve diş beyazlatıcı satan satıcı abi aklıma geldi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelerinli

    Yani sırf bu yüzden demeyecektim tabii ama iyi hatırlattın Bilen bilir konum bile var, müstakbel rayların dibinde oturuyorum ve aynı hatta tanıdıklar da çok. İnanır mısınız resmen bitirmemek için uğraşıyorlar. Yanlış anlaşılmasın; işçilere lafım yok ama günde iki saatlik mesai mi olur?



    Bana kalırsa sırf Haydarpaşa'yı vermek için bu kadar uğraşıyorlar. Yapılmayacak yapılmayacak sonra hop bir gecede Haydarpaşa peşkeş çekilecek.

    Ekleme: ayrıca başlığa ekler misin, herkes banliyö diyince anlamıyor, bu aslında sadece 4 durağı açılan Marmaray'dır.

    Kesinlikle. Dertleri orası zaten. Deniz manzaralı rant alanı. Ne gökdelen dikilir oraya.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.