Şimdi Ara

APK güvenlik açıkları ve Linpng hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Play Stora bir uygulama yüklerken karşılaştığım bir hata var çözümü için yardım edebilecek olan var mı ? 3 gündür uğraşıyorum.
    Developer Console daki uyarı şu
    "APK'nız güvenlik açıkları barındırdığı için reddedilmiştir.Güvenlik açığı olan APK'lar Zararlı Davranış politikasını ihlal etmektedir. Uyarılar sayfasında, bu sorunu düzeltmeyle ilgili daha fazla bilgi bulunmaktadır. Güncelleme gönderdiyseniz, uygulamanızın önceki sürümü Google Play'de yayınlanmaya devam etmektedir."
    Atılan uyarı mailinde ise
    "Below is the list of issues and the corresponding APK versions that were detected in your recent submission. Please upgrade your app(s) as soon as possible and increment the version number of the upgraded APK." ile alakalı bir libpng güncellemesinden bahsediyor.

    biraz araştırdım "https://support.google.com/faqs/answer/7011127" şu düzeltmeyi buldum ama dosyalar indirilip nereye konacak bir bilgi yok.







  • libpng nin eski bir sürümde güvenlik açığı olduğu için yenisini kullanman gerektiğini söylemiş. Kullandığın ide ye göre talimatları izleyip kütüphaneyi güncellemen gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bersgurs

    libpng nin eski bir sürümde güvenlik açığı olduğu için yenisini kullanman gerektiğini söylemiş. Kullandığın ide ye göre talimatları izleyip kütüphaneyi güncellemen gerekir.

    hocam oyun codecanyon çıkışlı ben düzenleme yapabilirmiyim. (eclipse kullanıyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.