Şimdi Ara

Acil Astra Hb 2008 1.3 dizel vites sorunu Acil Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle acil yazdım çünkü bugün sokedeyim araba almak için geldim az sonra yazacagim sorunla karşılaştım yarın tekrar bakıp gideceğim , yarına kadar halledilmeli.

    2008 dizel 1.3 hb opel astra buldum , içi biraz yıpranmış , dışında ise değişen yok, ön kaput , tavan orjinal , kalanı boyalı ama sorun değil benim için ,ustalar vs baktı fiyatına göre iyi dedi şimdi sorunu anlatayım.

    Arabanın motoru , direkleri iyi , ustalar dedi biraz yorgun ama yaşına göre iyi , fiyatıda iyi dediler ,motor expertde 9p vermiş falan biz o belgeleri aldık gösterdik ustalara ,işte onlar baktı vs , içimize sindi , biride dedi ki yolda basın biraz canlı mı bakın , hani ölümü yoksa basınca gidiyor mu falan dediler , çıktık 1 2 3 4 basıyor hız 90 100 vs 5 e bi aldık bi sürtme sesi gibi bir şey geliyor , biraz hız azaltıp tekrar 100 yaptık 110 vs , 5. viteste ses veriyor , 6. viteste biraz veriyor ama 4 de 100 110 yaptığımızda ses yok ama 5 e aldığımız an ses var , 6da da biraz. Hani ses ufak bi ses ama sürekli bi ses , bi anda olup bitmiyor , devamlı ve ufak bir sürtünme sesi gibi , kulağı rahatsız etmiyor , arkadan zor duyuluyor. Sorun nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • araba beni alma diyor, ya da sahibi yaptırsın öyle al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.