Şimdi Ara

8 yıldan sonra Makine Mühendisliğini Bırakıyorum. Bazı sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 8 yıl geçti ve gerçekten bitiremeyeceğim bu bölümü. Okula gitmiyorum vs vs. Neyse asıl sorum bu sene öss'ye girip başka bi bölüm yazmak. Geçen arkadaş işte üniversiteye girdiğin puanla başka yere dtercih yapabiliyorsun falan dedi. İNternetten baktığımda bu merkezi yataş geçiş olayı oluyor galiba. Fakat beni 2008'de sınava girdiğim için acaba bu benim için geçerli mi ? Öğrenci olmanız şart falan diyor ona göre kaydımı yaptırıcağım bu dönem de yoksa kayıt yaptırmıcam. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.



  • Hocam neden bırakıyorsunuz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bence bu kadar okumuşken bitir tabi ginede senin kararin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla en ufak ışık görmüyorum okulun bitmesi için. Psikolojik olarak ben bittim desem yeri. Okula gideceğime öldürseler daha iyi diyorum.@ganker @Promayz00 @SterlingCooper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WrathChild

    Valla en ufak ışık görmüyorum okulun bitmesi için. Psikolojik olarak ben bittim desem yeri. Okula gideceğime öldürseler daha iyi diyorum.@ganker @Promayz00 @SterlingCooper

    Hangi okuldasınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SterlingCooper S kullanıcısına yanıt
    Trakya hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız hissetme:)bende sendenim.Bende de yaş 25 elde var 0 okul.Birkaç okul denedim şuan bir mühendislikteyim bu da biteceğini sanmıyorum ve gelecek kaygısı hat safhada.Şu hayatta en büyük kazancım dini İslamı öğrenmek Kuranı okumak oldu eğer o da olmasaydı şuan çok zavallı bir halde olabilirdim.Bana sabır ve ümit,umut veren kitabım var Allah'a şükür:)Eğer bölüm değiştireceksen pratik bir bölüm seç.Hemen aöf 2. üniversiteye kaydol ve pratik bir bölüm seç.İleride para kazandıracak çok zor olmayan bir bölüm.Mesela sana göreyse acil ilk yardım paramediklik gibi bir bölüm yada işte başka bölüm gerçi ben çok tavsiye verecek bir konumda değilim bende senden çok farklı değilim:)




  • azim24 A kullanıcısına yanıt
    Açıköğretim işletme seneye bitiyor inşallah en azından kısa dönem askerliği garantiledim gibi :D 2 yıl sakarya pc programlama yazmayı düşünüyorum uzaktan eğitim olarak bakalım ağustosa kadar vaktim var biraz daha düşüneceğim.
  • WrathChild kullanıcısına yanıt
    Benimde aöf önlisans bir bölüm bitiyorBende dgsyle lisansa tamamlayıp askerliği garantilemem lazım inşallah.KPSS kasıp memur olmak istiyorum:)Bir daha da okulun yüzünü görmek istemiyorum.Kendi halimde egede akdenizde bir kasabada dingin bir hayat sürüp kişisel gelişimimi sürdürmek dinle ilgilenmek spor yapmak ve etrafımdaki insanlarla da çok görüşmek istemiyorum.Açıklamak çok kolay olmayabilir bu radikal hayat değişikliğini:)Bunca sene kas kas iyi derecelerle bir yerlere gel sonra foss ama önemli olan kişinin mutluluğu iç huzuru.İyi düşün eğer bitirebilecek gibiysen bitir çünkü sonra okunan bölümler genelde bitmiyor insana gına geliyor.




  • azim24 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bitecek gibi değil hiç (: Umarım hakkında hayırlısı olur senin de.
  • En fazla 6.5 yıldan sonra bitiren gördüm :D Hocam sen rekor kırmışsın harbi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.