Şimdi Ara

İNTERNET HIZ PROBLEMİ ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen ayın 1 'inde internetim 3 mb'idi arıza kaydı oluştura oluştura ayın 10'unda kotam bitti yani hızmı yükseltmediler.Normalde 16 mb kullanıyorum.Bu ay ise aynı durum devam ediyor hızım hala kotam dolmuş gibi 2-3 mb arası.Bunlar dalga geçiyor heralde bizimle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • BTK ya şikayet edelim lütfen. Aynı konu bendede vardı şikayet ettim.
  • aynı sorun bende de mevcut. 7-8 mbps hız almaktayken durduk yere hızı düştü. yaklaşık 1 ay olacak. 3-4 kere şikayet etmiş olmama rağmen aldığınız hız santralden gelen en yüksek hızdır, hattınız en fazla şu kadar hız destekliyor diyerek geçiştirdiler. o zaman daha dün nasıl 1 mb hızla indirme yapıyordum da bugün 200 kb a düştü. ne yapacağım bilmiyorum. artık yoruldum bunlarla uğraşmaktan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkaplan55

    aynı sorun bende de mevcut. 7-8 mbps hız almaktayken durduk yere hızı düştü. yaklaşık 1 ay olacak. 3-4 kere şikayet etmiş olmama rağmen aldığınız hız santralden gelen en yüksek hızdır, hattınız en fazla şu kadar hız destekliyor diyerek geçiştirdiler. o zaman daha dün nasıl 1 mb hızla indirme yapıyordum da bugün 200 kb a düştü. ne yapacağım bilmiyorum. artık yoruldum bunlarla uğraşmaktan.

    Hocam sorunu çözdüm.Arayıp santralden hızınızın 4 mb'e sabitlendiğini 8 mb'e çıkarılmasını aksi takdirde tüketici mahkemesine gideceğinizi söyleyin.Anına hızım yükseltildi santralden.Özellikle söyleyin bunu arıza kaydına santraldeki sabitlenmiş olan hızımın 8 mb'e çıkarılmasını istiyorum diye belirtin.Benim 2 aydır hızım 4 mb sabitlenmiş bu sebeple 2-3 mb hız alıyordum maksimum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.