Şimdi Ara

AMD FX 9370 SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler gigabyte fx 990 ud 5 var fx 9370 akasa venom a 20 almayı düşünüyorum pompa 3 pinli radyatör 4 pinli olması lazım anakartta 4 pinli cpu fan ve 4 pinli sys_fan 1 var girişleri nasıl takmalıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3 pinli kablo 4 pinli anakarta girerler. Radyatörü CPU fana takarsınız. Pompayı da system fana takabilirsiniz. Power fana zaten arka ekzosu takmış olmanız lazım.
    Bende sıvı almak hedefimdi. Şu anki soğutucum da fena sayılmaz 190 a almıştım fakat aşırı overclocklar için Elektrik aksamına üfleyen bir fan daha takmak gerekiyormuş ki bende o boşluk kalmadı. Siz belki denersiniz.
  • Silverstone tundra td 02 alıcamda fanları biraz sesli omların yerine noctua alıp takabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair tavsiye ederim. Aşırı bir fark var mı dersen yok ama Akasa ve Silverstone markalarına göre bir tık daha kaliteli ve performanslıdır.

    Not: Fiyat kıyası hiç yapmadan yazıyorum. Ben yazın H110i GT'yi 400TL civarına almıştım. İnanılmaz memnunum. 4.5GHz'te stabil çalışan i5 6600K'yı stres testlerinde bile 60°C altına sabitliyor.

    Ek olarak Noctua fanları performans için alıp satan bir kaç arkadaş oldu yakın zamanda forumda. Çok sessiz değiller bildiğim kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 2 Şubat 2017; 12:22:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.