Şimdi Ara

Başarı Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Başarı teknik servise pil ve cihaz donmasından kaynaklı olarak cihazı garantiye gönderdim. Site üzerinden takip ediyorum cihazın onarımı devam ediyor yazıyor. Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar cihaz değişimi mi oldu? yoksa parça değişimi yapıp geri mi gönderildi?



  • Cihaz büyük ihtimalle test aşamasinda bi kaç güne kesinleşir ya batarya değişimi yada cihaz değişimi olur başariya gönderdğim iki cihaz da değişim olmuştu şans diyelim umarim istediğin hangisi ise o olur:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Cihaz büyük ihtimalle test aşamasinda bi kaç güne kesinleşir ya batarya değişimi yada cihaz değişimi olur başariya gönderdğim iki cihaz da değişim olmuştu şans diyelim umarim istediğin hangisi ise o olur:)

    Kendi kullandığım sahşi telefonumu da 2 sefer başarıya gönderdim bende değişim oldu ancak benimkilerde direk cihaz değişimi yazıyordu, bu sefer sevgilimin cihazını gönderdim ama onarımı devam etmektedir yazınca şüphe ettim bakalım nşallah yeni cihaz gelir
  • arkadaşlar cihaz değişiminde gelen telefon nasıl oluyor? kutu vs olmuyor değil mi? Bozuk telefonları tamir edip sıfırlayıp vermiyorlar değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oGuxXx*

    arkadaşlar cihaz değişiminde gelen telefon nasıl oluyor? kutu vs olmuyor değil mi? Bozuk telefonları tamir edip sıfırlayıp vermiyorlar değil mi?

    Eski telefonu gönderdiğin kutunun içerisine yeni cihazı koyup geri gönderiyorlar, jelatini felan üstünde oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.