Şimdi Ara

Elektrik Kesilince Hızım Artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar;

    Bulunduğum lokasyonda adsl dışında bir alternatif olmadığı için mecburen (turk net ten) adsl hizmeti alıyorum. Şu an modem zoruyla (broadcom chip sağolsun) zar zor düşmeden 9 mbit bağlanabiliyorum. Broadcom olmayan modemlerde bu değer 7 mbit e kadar düşüyor. Yalnız şöyle bir durum var. Eletrik kesilip diğer modemler hattan düşünce ulaşılabilir hız 17 - 18 mbit e çıkıyor. Bende ups olduğu için sorunsuz bağlanmaya devam ediyorum. Şimdi bu elektriklerin kesilince benim hat değerlerimin düzelmesi ne anlama geliyor? Saha dolabına kapasiteden daha fazla modemmi bağlanıyor, yoksa sorunlu bir modem hattımı kirletiyor? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • aynı sorun eskiden bendede vardı. bunun nedeni apartman topraklaması ve diğer hatlar ile olan cross-talk. elektrik kesilince bu iki etki kaybolduğu için hattaki gürültü seviyesi düşüyor ve hızınız artıyor.benim hattım bizim telefon hattının 500m'sinin hırsızlar tarafından çalınması ile düzeldi. yeni çekilen kabloda 13-16 mbps alabiliyorum. hırsızlar ilk defa işe yaradı.
  • Hocam bina henüz 3 senelik ve bildiğim kadarıyla topraklaması düzgün yapıldı. Ben şimdi çözüm olarak ne yapmalıyım? Turktelekom bizim müşterimiz değilsiniz deyip yardımcı olmuyor. Gerci yakında vdsl gelecek diyorlar. Biraz sabredip vdsl in gelmesinimi bekleyeyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.