Şimdi Ara

SONY XB50 vs urBEATS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki kulaklık da 120 lira. Sony XB50 hakkında iyi yorumlar var ama Beats nasıl ses veriyor bilemiyorum.

    Bass kafa değilim. İkisinden hangini önerirsiniz?


    http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-xb50ap-ekstra-bas-mikrofonlu-kulaklik-pm-telkulmdrb50apb
    http://www.hepsiburada.com/beats-monster-audio-sens-orjinal-kulaklik-p-TELKULPLUSMDGFLIRV







  • merhabalar, bende bu iki kulaklık arasında kaldım ikisinden birsini almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz daha çok elektro müzik dinlememe rağmen sony'nin "extra bass" ibaresi beni korkutuyor. Sesin doğallığını bozacağı konusunda kaygıarım var. Yardımcı olursanız sevinirim başka kulaklık önerilerine de açığım. Gerçi konuyu açalınız çok olmuş ama umarım sesimi duyarsınız :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucundanmühendis -- 10 Mart 2019; 11:41:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucundanmühendis

    merhabalar, bende bu iki kulaklık arasında kaldım ikisinden birsini almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz daha çok elektro müzik dinlememe rağmen sony'nin "extra bass" ibaresi beni korkutuyor. Sesin doğallığını bozacağı konusunda kaygıarım var. Yardımcı olursanız sevinirim başka kulaklık önerilerine de açığım. Gerçi konuyu açalınız çok olmuş ama umarım sesimi duyarsınız :)
    Şimdi öncelikle iki kulaklık da sana uymaz dostum. Sana şu an kullandığım kulaklığı şiddetle öneririm. Huawei Honor Am175. Hibrit model olduğu için ne gereksiz bass uğultusu duyarsın ne de tizlerde patlama, midlerde boğulma olur. Yorumumu aynen koyuyorum bak buraya.

    quote:

    Yahya abiden üçüncü alışverişim oluyor; en son Marshall Mode almıştım. Her şeyden önce bir satıcı değil bir arkadaşla muhatap olduğunuzu bilmenizi isterim. Gerek ilgisi gerek tavsiyeleri yüzlerce mesajda mevcut zaten burayı kısa geçiyorum.

    Aldığım kulaklık Huawei Honor Am175'in yorumuma geçersek, bir armatür ve bir dinamik olmak üzere iki sürücüyle geliyor. Daha önce kullandığım Brainwavz S1, R1 gibi çift dinamik sürücülere nazaran daha da dengeli ses alıyorsunuz. Hemen belirteyim arabesk ve rap dinliyorum. Telefonum LG G6 32bit ses veriyor. Bazı şarkılarda güçlü, tok bass isterim. Klasik parçalarda gereksiz uğultu duymak istemem. Marshall Mode bunu layığıyla yapıyordu. Honor am175 de aynı işi çift sürücü ile yapıyor. Hatta ses yüksekliği konusunda Marshall'dan bile iyi,hem de yarı fiyatına. Şarkıda mid yerine bass uğultusu duymuyorsunuz. Özetle dengeli, temiz ses isteyenlere tavsiyedir. Kaçırmayın derim.

    https://forum.donanimhaber.com/orjinal-huawei-kulakliklar--135339470




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.