Şimdi Ara

x550jk ses seviyesi sorunu (windows 10)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    windows 8 ile kullandığım bu laptopa 10 yükledikten sonra ses seviyesinde ve kulaklık girişinde saçmalıklar oldu.

    asıl sorun:
    ne zaman hoparlör ses çalmayı durdursa seviyesi yükseliyor ama bilgisayarda seviye aynı görünüyor sonra tekrar aynı seviyeye ayarlarsanız(mesela fare tam 50 de seste tam 50 de ama ses yüksek çıkıyor tıklıyorsunuz ses 50 de olması gerektiği seviyeye düşüyor) ses olması gerektiği seviyeye geliyor.

    örneğin youtubeden video izlerken bilgisayarın ses seviyesini sağ alt köşeden yada fn + f tuşları ile ayarlıyorum. sonra videoyu durdurup tekrar devam ettirdiğimde seviyeler halen aynı şekilde kalıyor fakat bilgisayarın verdiği ses ciddi biçimde yükseliyor, seviyeyi mesela 32 den 34e artırdığımda ses düşüyor ve 34 te olması gerektiği hale geliyor geri 32 ye aldığımda ise olması gerektiği gibi daha düşük bir ses fakat videoyu tekrar dururup açarsam tekrardan çok yüksek ses geliyor.

    kulaklık durumu ise kulaklık takılı iken ekranı aşağıya katlayarak bilgisayarı beklemeye alıyorum kulaklığı çıkartıp geri açıyorum ve bilgisayar kulaklık takılı sanıyor ve hoparlörden ses vermiyor.



  • Çözüm bulabildin mi bu soruna? 2 senedir kullanıyorum ilk kez dün format attım temiz Windows 10 kurdum çeşitli sorunlarla karşılaştım.Bunlardan biri ses sorunu diğeri de Visual Studio da ve diğer text editörlerde kod yazarken mouse imlecini hareket ettirdiğimde biraz kasarak ilerliyor. Form arayüzünde sıkıntı yok sadece metinlerin üzerinden geçerken o da text editördeyken yani normal web sayfasında da sorun yok. Bir de ara sıra ekran parlaklığı saçmalıyor.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    yok, bulamadım. sizin sorun daha da kötüymüş maalesef bir fikrim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.