Şimdi Ara

Oyunlarda Grafik Aksalıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Sadece videodaki The Long Dark'da oluyordu ama bir kaç oyundada biraz olmaya başladı. Bilgisayarımdaki tüm parçaları değiştirdim düzelmedi.

    Windows 7 Ultimate 64 bit
    AMD Athlon II 240 Processor 2CPUs 2.8ghz
    2x2GB RAM
    DirectX 11
    AMD Radeon R7 240

    www.youtube.com/watch?v=3C5BLfHnQzw



  • Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Bu güncellemeyi yapmadan önce, önceki sürücüyü tamamen kaldırın. Bu adımdan sonra sorun devam ediyorsa sürücü ayarlarından overclock ayarına gelip downclock yapmalısınız. Saat hızlarını düşürdüğünüzde de aynı sorun devam ediyorsa ekran kartınız gidicidir..
  • Ekran kartının bozuk olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı eski ekran kartıyla uzun süre sorunsuzdu ve bu sorun sonradan olmaya başladı. Kazayla o ekran kartı bozulmuştu yenisini aldım sorun düzlemedi yani eski ekran kartıyla şuanki aynı model. Eskisindede aynı sorun vardı şimdikindede var ama bir süre sorun yoktu.

    Ekran kartını güncellemiştim bir daha güncelleceğim ve overclock ayarını yapmadım daha önce araştırır onuda yaparım. Ayrıca bunu diğer yabancı forumlarda araştırmıştım benle aynı sorunu yaşayan 2 kişi buldum sorunu çözmüşler nasıl çözdün diye sorduğumdada birisi oyunu directx9 ile başlatınca düzeldi demişti ancak bende düzelmedi, diğer kişininde laptop u varmış ekran kartı ısındığı için oluyormuş ancak benim ekran kartında sıcaklık artışı yok 60 ı geçmiyor sıcaklık.
  • Ekran kartını güncelledim ve sorun çözülmüştür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.