Şimdi Ara

Bilgisayar acilinca siyah ekran veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarin power butonun bastigimda fanlar donuyor, anakart ışıkları yaniyor, ancak ekrana goruntu gelmiyor. Ekran kartini baska bilgisayara takmayi denedim, sorunsuz calisti. Guc kaynagini degistirmeme ragmen sorun duzelmedi. Ramleri de teker teker degistirmeyi denedim ancak yine ayni. Sizce sorun anakartta mi ,islemcide mi? Sizce ne yapabilirim? Tesekkürler.

    Sistem ozellikleri:
    I7 6400t ES islemci
    Asus z170 i pro gaming anakart
    Corsair 3000 mhz 8gbx2 ddr4 ram
    Gtx 1060 zotac ekran karti
    750 watt akasa venom power supply



  • Sorun ne zaman ve ne yaptıktan sonra ortaya çıktı acaba ? Fanlar dönmeye devam mı ediyor yoksa açılışta dönüp akabinde duruyorlar mı ? Anakart ışığı ne renk ?
  • power subbly değiştir kardeşim arızalı olan power subbly
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Sorun ne zaman ve ne yaptıktan sonra ortaya çıktı acaba ? Fanlar dönmeye devam mı ediyor yoksa açılışta dönüp akabinde duruyorlar mı ? Anakart ışığı ne renk ?

    Fanlar dönmeye devam ediyordu. Anakart ışığı kırmızı ancak anakartın kendi ışıklandırması kırmızı olduğundan fark görmedim. Konuya cevap gelmeyince anakartla işlemciyi bilgisayarcıya verdim denemesi için. Teşekkürler. Muhtemelen power supplyda sorun yok. Şu an salon bilgisayarıma taktım sorunsuz çalışıyor.
  • kerokeso K kullanıcısına yanıt
    Servise verilmişse sorun çözülür umarım. Geçmiş olsun.
  • Geriye zaten iki ihtimal kalmış. Fanlar döndüğüne göre bir ihtimal işlemcinizde bir sıkıntı olabilir ama umarım yoktur. Tamam ikisi de pahalı şeyler ama işlemci hele hele doların tavan yaptığı bu sıralar baya pahalı.

    Geçmiş olsun.

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.