Şimdi Ara

vpn problemi ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar chorme eklentiye vpn ekiyorum fakat açmıyor eklenti üstünde sitelerine tıkladıgımda açmıyor sebebi nedir acaba hiç bir vpn chorme üzerinden çalıştıramadım veya free vpn tavsiyesi olan varmı ?vpn problemi ve tavsiye

    resimdeki gibi bütün vpn siteleri hemen hemen böyle acılmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonKnight -- 21 Ocak 2017; 0:14:46 >







  • Vpn programları bloke ediliyor zenmate da çalışmıyor...
  • Hotspot tavsiye ederim. Hem türk firması, hem de ücretsiz hizmetinde kaliteli olduğunu düşünüyorum. PC ip sini değiştirdiği için bütün programlarında ip değişmiş oluyorsun.

    Hotspot'u derin işlerde kullanacaksan, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama normal bir kullanıcı için gayet güzel bir program.


    //EDIT:

    Yorum yazdıktan sonra sorunu anladım. Daha önceden indirdiğim vpn programı sayesinde sorun yaşamıyorum. Set up dosyasını bulursam buraya ekleyeceğim. Bu arada gezginler gibi sitelere de baktın mı?

    //EDIT 2:

    PM atmayı tercih ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumman -- 24 Ocak 2017; 9:31:45 >
  • Ben iki senedir Torguard kullaniyorum. Siddetle tavsiye ederim. Dosya indirmeyi destekleyen sinirli Vpn'lerden biri. Indirme siniri yok, hiz siniri yok, log tutmuyor, stealth ozelligi var (sitler ve firewall'lar vpn kullandiginizi anlamiyor) 5 kisi birden kullanabiliyorsunuz. Yasakbitsin.com da 50% indirim linki var oradan aldim aylik 2$. Hic dusunmeyin vpn alacaksaniz. Benim arkada hep acik mi kapali mi farkinda degilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.