Şimdi Ara

Patlamış Mısır Satışı Nerelerde Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Patlamış Mısır Nasıl Yapılır

    Modern mısır patlatma makineleri kullanılarak sınırsız olarak üretilen patlamış mısırlar ile 100’den fazla kişiye ikramda bulunabilirsiniz. İçine yağ ve tuz ilave edilerek patlatılan mısırlar görünümü ve kokusu ile ilgi görüyor. Özellikle çocuklar için keyifli bir yiyecek olan patlamış mısır büyükler tarafından da sevilerek yenilir. 5000 yıl önce Meksika’da keşfedilen mısırın besleyici değeri oldukça yüksektir. Çeşitli seyyar araba ve stant temin eden Nostaljik sokak satıcıları firması sayesinde siz de patlamış mısır arabası kiralayarak etkinliklerde ikramda bulunabilirsiniz.

    Patlamış Mısır Satışı Nerelerde Yapılır

    Özellikle Ramazan etkinliklerinin vazgeçilmezi haline gelen patlamış mısır düğün, sünnet törenleri, doğum günü partileri, yılbaşı ve okul etkinlikleri, kır düğünleri, festivaller, şirket faaliyetleri, panayırlar gibi çeşitli eğlencelerde satılmaktadır. Yemesi oldukça keyifli olan bu yiyeceği sevdiklerinize sunabilmek için sizde patlamış mısır arabası kiralayabilirsiniz. Çok uygun fiyatlarla kiralama, ekipman ve satış elemanı temin edebilmek için Nostaljik sokak satıcıları firmasını arayabilirsiniz.

    Seyyar Araba ve Stant Kiralama Fiyatları

    Boza, salep, elma şekeri, pamuk şeker, kahve, Maraş dondurması, Osmanlı şerbeti, mesir macunu, lokma, kestane arabası, süt mısır ve patlamış mısır arabası kiralama hizmeti veren firma sizlere etkinliklerinizde kusursuz bir şekilde ikramda bulunabilmeniz için yardımcı oluyor. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü araç gereç ve malzemeyi temin eden firmayı arayarak stant kiralama fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

     Patlamış Mısır Satışı Nerelerde Yapılır


    Sokaksaticilari.net







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.