Şimdi Ara

Lol başlamalı miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    sen s4 sonu s5 başı demişsin ama o zaman da herkes sezon 2-3 geri gelsin, o zaman oyun süperdi şimdi öldü falan diyordu
  • EverChanging kullanıcısına yanıt
    Onların söylediği abartma. Böyle broken şampiyonları (ilk çıkmış hallerini kastediyorum), denge değişikliklerinin saçma olmadığı zamanı söylemeleri normal. Biraz fazla duygusal bakıyorlar olaya ama S4 ve S5'te özellikle turnuvalarda oyun zirve yaptı. Özellikle Samsung White şampiyon olduğunda.
  • Doğru düzgün oynayacaklar oyun oynamak için oynayacaklar tabi başlasın ama böyle flame toxiclik yapacaklar söz dalaşına girecek oyunun kalitesini daha da azaltacak kalitesiz kişiler başlamasın.



    Yukarda yaptığım bilimsel bir deneye göre bu şahıs söylediğim 2.kategoriye dahil malesef. Dolayısıyla başlamaması hem kendi iyiliği hem bizim için daha iyi olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlama. Git Steam'in yoksa indir ve oradan oyun koleksiyonu yap kendine. İngilizcen varsa forumlardan seninle aynı oyunları oynayanları ekleyip iletişim kur. Hem dilin gelişir hem farklı farklı oyunları oynayıp tatlarını alırsın. İndirimleri yakalarsan gayet iyidir Steam. Lol kendi içinde çok geniş olsa da sonuçta her oyun karşına gelen şampiyonlar dünkünün aynısı olacaktır. Rengar, Yasuo, Kata, Lee Sin. Kazanmak tamamen rastlantıdan ibarettir Silver ve Bronz liglerinde. Dakikalar uzadıkça ölüm sonrası bekleme süreleri uzar ve en son takım savaşını kim hızlıca satmışsa o takım kaybeder. Hiç bir yetenek ve beyin gerektirmeyen 2 ligdir bunlar. Oyuna buralardan başlayacağın ve öğrenme sürecin de uzun süreceği için strateji adına hiç bir şey bekleyemezsin burada oyun oynarken. Kazanma ve kaybetme kelimelerini de sözlüğünden çıkartman gerekecek çünkü dediğim gibi tamamen şansa dayalı maçlar yapılır bu liglerde ve bazen o kadar seri maç satılır ki, kimse maçı kazanamaz ve Baron olaya dahil olup zaferini ilan eder. O derece...




  • Aman kardeş
  • aşırı boş zamanın varsa
  • Başla tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başla kardeşim başla dünyanın en çok oynanan oyunu kötü yorumları aldırma onlar oyuna mana buldukları halde oynayan tipler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol'e başlama bence. başta sevsen de sonra sinir ediyor insanı. zaten başta sevmenin nedeni oyunu oynamanın kolay olması (arayüz fln karışık değil) ve çok hero olması. hepsinin yeteneğini öğrenecem bilecem oynayacam dersen bir 3 ayın gidiyor zaten.

    planetside 2 fln oyna fps seviyorsan. ya da böyle sevimli karakterli oyunları oyna. herowarz, mabinogi, dragon nest, guild wars 2 gibi.

    oyun türü moba olunca bir oyuna girince (atıyorum oyun 30 dk sürecek), zevk alsan da almasan da 30 dk'kan gidiyor.

    mmo oynarsan sıkıldığın zaman çıkarsın, daha mantıklı.

    ben fps de iyi değilim ama planetside 2 ve battlefield 4 oyunlarını konsept olarak çok beğendim bir de iyi oynayabilsem başka oyun kasmazdım.

    bir de lole başlayacaksan illa ki ona yakın bir oyun olan dota 2 var. orda oyunu tek başına taşıman daha kolay. dota 2 zevk için oynanır lol bir zaman sonra günlük ip için oynanır. bir de dota 2 de tüm herolar açık, lol de hepsini alman gerekli teker teker (haftalık beleş heroları o hafta oynayabiliyorsun).

    bence animeye başla daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 21 Ocak 2017; 22:43:21 >




  • Başlamanı tavsiye etmem (lol başlamadan dota 2 başla lol başlayinca dota 2 alisilmiyor denedim gitmiyor oyun )



    Alternatifi yok moba oyun tarzinda lol oynadiysan dota 2 sarmadigi icin alternatifi kalmıyor



    Zaman kaybı sıfırdan full double rün page +30level kadman günde 5 saatten 25 30 gününü alır herosu yok bunun içinde



    Takım oyunu bilmeyen çoluk çocuklar var hiçbirşey yapmasın dereceli maca girsin 5 dakika oynayip oyunu bıraksin sen 5w4 oyna puan kaybet buna katlanabilceksen başla



    +bir süre sonra psikolojik olarak skin li playerin daha üstün oldugu görüsü beynine hükmediyor sanki damageyi skin atiyormuş gibi gidip skin alıyosun (bugun 53 liralık rp aldim daha önce 26 liralik 1 2 sefer almiştım ama bu tuzlu oldu biraz )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim hayatından zevk almaktan sıkıldıysan intihar etmek yemiyor ama kendine zarar vermek istiyorsan kanserli insanların halinden anlamak istiyorsan sana değer verilmesinden sıkıldıysan hemen indir ve oyna tam sana göre bir oyun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.