Şimdi Ara

Çamasır Makinesi İkilemim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, camasir makinesini evde hevesle detayli kullanmaktayim. Forumu ayrintili tekrar inceledim.

    Mevcut hotpoint ariston armxxl 129 7/5 kurutmalimiz 5 yasini doldurdugu su gunlerdentamirine degmeyecek sekilde kart arizasi verdi.Ayrica govde alt ust pasli,banyomuz disariya penceresi bakip hava alsa da. Servis ve merkez,pas icin garanti surerken kullanici hatasi deyip magdur etmisti. Dolayisiyla izmirde tek servise mahkum olup dun gelen ozel servisin de dedigi gibi aristonun incecik sacini tekrar kullanmak istemiyoruz.

    Planli yasayip stoklu calismayi sevdigimden, birkac yil once hoover 9kg/6kg kurutmaliyi carrefourdan 900tlye ve eyllulde teknosadan teshiri 950tlye almaktan son anda vazgecmistim. Candogan bey'in onermemesi uzerine, birkac kisinin servis yetersizligi sebebiyle yaka silktigini belirtmesiyle hooveri almamakla iyi ettigimi dusundum. Ama aklimdan f/p avantajiyla cikaramiyorum. İkilemime yol acan bu urunu goz onunde bulundurarak yeni makineye yonelecegim.

    Kurutmali,maliyetimi yukseltiyor.Suyla kurutmayi da onermiyorum.nadir kullandigimizi belirterek ilerde boschun yenisi havayla kurutan entegre makinesini edinebiliriz.Banyo disardan hava alsa da, paslanma riskini gorduk. paslanan makinede durum pert olmaya hurdaciya vermeye dogru gidiyor. dolayisiyla butceyi kasitli kisiyorum.kurutmali olmadikca da 1000tl ustune cikmamayi tercih ediyorum.zaten 900e f/p kurutmaliyi kacirmisken tercih etmem bir daha bulamadikca.

    ureticilerin ozellikleri kısip fiyatlari abarttigini gordum. webde,forumda bakilmadik sayfa birakmadim. cok sayida saticiyla gorustum.

    mevcut ariston 1200d/d'de bile nemli cikarabiliyorken, hem 1200d/d altina inmemeyi hem de sikmayi b sinifi ustu istiyorum. ariston 52lt tambur hacmine 7kg demis. profilonun ayni hacimdeki tambura 6kg ve aegnin 53lt ye 8kg demesi sasirtti.

    inverter/fircasiz motor,kg moduyla tartip su/enerji harcama idealimde olsa da su an yukseltiyor maliyeti epey. asagidaki aegde yuk sensoru varmis. ama ote yandan kalin sacla paslanmama, inverterle gelen 10yil garantiyla makinenin 2-3yil garanti sonrasi motor arizasiyla bunu amorti ettirecek olmasi dusunduruyor. kisacasi f/p urunune sahip olup pisman olmamak,en dusuk fiyatla da almak istiyorum. alakasiz gibi gorunen iki alternatifim assgidadir.onerilere,elestiriye acigim. İki alternatiften vestel uretimi olanin aegye gore ustunlugu genis servis ve 61lt tambur ve bana detayli hesabimla 776.04TL'ye mal olmasi.Aeg'nin 52lt tamburu ve izmirdeki az servisini bastirabilen cazip yonleri;3 yil garanti (vestel 2 yil), kg modu,deterjan haznesi jeti de powerjet deterjan gozu (deterjani haznede suyla cozup camasirda ve haznede yapismayi engelliyormus),isvec uretimiymis yaziyor klavuzda bu da bana kalin saciyla meshur isvec mali saab otolar gibi saglamlik ve paslanmazlik umidi veriyor ve aeg A+++ ama vestel A+.aegyi ereyondan bizzat teslim alirsam 54.99tl kargo almiyorlar ki cok pahali. bu durumda detayli hesapla maliyeti 852.72 TL.

    Ne dersiniz, alternatif var mi veya bunlardan hangisi?

    http://www.ereyon.com.tr/urun/aeg-l68280fl.aspx

    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_koen%C4%B1c-kwm910-a1-a-enerji-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-9-kg-1200-devir-%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi-1156929.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacinalper -- 19 Ocak 2017; 0:14:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • aeg iyidir, koenic vestelin yan sanayisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.