Şimdi Ara

LASTİK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aracımda continental contipremium contact 5 lastik kullanıyorum sıfırlamak istiyorum önerebileceğiniz bir lastik var mı acaba ?



  • öncelikleriniz neler performans güvenlik ekonomi konfor vs??
    ayrıca CPC5 kullanmış biri olarak bu lastiğin eksi ve artılarını yazarsanız bilgilendirmiş olursunuz...şu an piyasadaki en iyi lastiklerden birini kullanıyormuşsunuz malum..
  • Oturduğunuz yerin hava şartları bazen kar yağmur oluyorsa michelin crossclimate, genelde yağmurlu ve kuruysa goodyear efficientgrip performance tavsiye ederim iki lastiği de araştırın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goodyear Efficentgrip tavsiye ederim, önceki aracım da kullandım çok beğendim, şimdiki aracımda da kullanacağım, yer İzmir.
  • Bu işin kralı Michelin tartışmasız.. Goodyear, sava, Bridgestone çok sert ve konforsuzdu. Konfor istiyorum derseniz Michelin. Bu sefer ben ucuz olsun yerli olsun diye petlas alacağım. Alanlar memnun. Eğer fiyat farkı varsa petlas deneyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continental guzeldir,lastik ebatlari 18 inc ise 600tl tanesi,ben kumho kullaniyorum gayer memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin'e bulaşmazdım. Goodyear'dan hiç memnun kalmadım. Continental iyidir ancak limitleri daha önce kullandığım toyolardan çok gerideydi. Hankook ventus prime 3 seçenekler arasına eklenebilir.
  • Michelinler çok konforludur ancak biraz yanakları zayıftır özellikle yanaklar kaldırıma sürtününce çabuk deforme oluyorlar. ben goodyear efficient grip öneririm. şirket araçlarımızda var memnunuz. konforlu ve sessiz lastikler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 20 Ocak 2017; 15:10:21 >
  • conti cp5e devam edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin Pilot Sport 4 Kullanıyorum.. 225/45/17 lastikte yol tutuşu çok çok iyi, kesinlikle tavsiye ederim..
    2015 yılında geliştirilmiş, 2016'da ülkemize gelmiş yeni teknoloji bir lastik..
  • Attan inip eşeğe binilmez devam edin cp5 e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haacar

    Michelinler çok konforludur ancak biraz yanakları zayıftır özellikle yanaklar kaldırıma sürtününce çabuk deforme oluyorlar. ben goodyear efficient grip öneririm. şirket araçlarımızda var memnunuz. konforlu ve sessiz lastikler.

    Hocam çukura girmeyle kolayca balon yapar mı? Bir de viraja sert girmelerde yanak üstüne yatma yapar mı? 205/50R16 ya da 195/55R15 için soruyorum.
    195/55R15 Petlas Velox Sport PT741 ve 195/55R16 Bridgestone Blizzak LM25 kullandım, iki lastiğin de yanaklarından hiç bir şikayetim olmadı. Petlas'ın yanaklarına yapmadığım eziyet kalmadı, Bridgestone ona keza en ufak bir hasar yok. Ayrıca sert kullanımda bilhassa Petlas'larda yanak üstüne binme hiç yok gibi bir şey. Konfor az gibi ama hem konfor hem bu yanak üstüne binmeme olayını verebilecek lastik var mıdır?




  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Hocam lastiğin yanakları yumuşak olduğu için bahsettiğiniz her iki durumla da karşılaşabilirsiniz. bridgestone ve petlas sert lastikler olduğu için kolay kolay sıkıntı yaşatmazlar ancak konfor tabiki azalır. bu dengeyi sağlayabilecek en iyi seçenekler continental premium contact 5 ve good year efficient grip gibi görünüyor.
  • Lastik fiyatlarında ebatlar arasında ciddi farklar var.Benim araçta pirelli p zero rosso var.225 45 17 ebat.16 jantta 250 olan lastik 17 de 400 tl oluyor, 470 olanlar var.Pirelli yi 50 bin km dir kullanıyorum.YAkıt olarak ses olarak berbat ama ıslak kuru zeminde ve dayanıklılık olarak çok iyi çıktı.Arkadaşımda goodyear efg performans var.Çok iyi lastik ancak yumuşak.LAssanın yanakları çok yumuşak ama bridgestone oldukça sert ve gürültülü bir lastik.conti çok yumuşak, bizim yollarda ne olur bilemiyorum.
    Şu sıra kış lastiğinden oldukça memnun olduğum petlasın yaz lastiğini düşünüyorum, velox sport pt 741 olması lazım.Bunun dışında hankook ve dunlop var.BAkacağım fiyatlarına en taze üretiminden 2 çift almayı düşünüyorum.Belki size de bu yazdıklarım fikir verebilir.
  • Michelin Michelin Michelinn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokian'ı nasıl bilirsiniz ey forum ahalisi?
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    WR D4 şuan piyasanın en iyi kış lastiği, bu yıl baya da sattı Türkiye'de.
    Line serisi yaz lastikleri için de iyi yorumlar duydum.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    WR 4 ün methini bende okudum, duydum lakin maddi durum el vermediği için bu sene es geçtim. Seneye inşallah.
    Yazlıklarını ise çok iyi diyenlerde var kötüleyenlerde. Hepsiburda gibi satışın yoğun ve yorum sayısının nispeten çok olduğu sitelerde vatandaşın biri yanaklarının yumuşak olduğunu ve Türkiye'deki malum bozuk yollarda balon yaptığını belirtmiş. Tabi bu üretilen lastiklerin serisinin kötü olması veya kabul edilebilir bir hatalı üretim denk gelmiş olma ihtimalini de gözardı etmemek lazım. 100 lerce yorumdan sadece 2-3 tanesi kötü demişse o kişilerin şanssızlığından başka birşey değil bu.

    Benimde bu sene lastiklerimi yenilemem icap ediyor. Zira arabayı alalı 4 yıl oldu ve lastikler geçen yaz uzun yolda sollama yaparken 130 km leri geçince direksiyonda titreme yapıyordu. Bu yaz mecburen değiştirmem gerekecek. Arayış içindeyim, lastiklerim Goodyear NTC5 (oem opel astra h lastikleri)




  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Titreme durumunun balans ayarıyla ilgili olma ihtimali yüksek. Eğer lastiklerinizden memnunsanız balans ayarı yaptırmanızda fayda var.
    Lastik ebadınız sanırım 205-55-16. Öyle ise Goodyear Efficientgrip Performance ve Continental Premium Contact 5'ler de en çok önerdiğimiz lastikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.