Şimdi Ara

Eureko Sigorta-Yol Assist-Hangar Oto Kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu çok ehemmiyetli olmayabilir ama memlekette her alanda "iş ahlaksızlığı" diz boyu olduğundan bu firmaları da ifşa etmek şart diye düşünüyorum. Son günlerde ekşi sözlükte rezalet başlıkları popüler olduğundan orada bir başlık açtım. Başlığın linki https://eksisozluk.com/18-ocak-2017-eureko-sigorta-ve-yol-assist-rezaleti--5281423

    Bu firmalardan uzak durmanız adına ufak bir tecrübe olarak buraya da kopyalıyorum. 100-200 pahalı olsun da axa olsun anadolu sigorta olsun...

    coluklu cocuklu aileyiz. eşim de rahatça kullansın, çocuğumuzu gezdirelim, hastaneye pastaneye rahat gidelim gelelim diye otomatik vites bir araç aldık.

    14 ocak cumartesi akşamı arka tamponu vurdum tampon esnemedi ve çatladı.

    onarım için 16 ocak pazartesi sabahı aracı onarım için servise bıraktım. tamponun sökülerek onarıma gönderileceği söylendi. tamponsuz araçla trafiğe çıkmamak için ikame araç istedim. açılan kayıt saatinden itibaren en geç 24 saatte ikame araç teslimi poliçe gereğince şart.

    salı günü arandım. yol assist/hangar oto kiralama'dan ikame araç olarak manuel araç teklif edildi. poliçemde aracın otomatik olduğu, markası, modeli herşeyi açık. sümbül model araç teklif edilmesi bir yana teklif edilen araç manueldi. otomatik olsa hemen alacaktım. eşim kullanamaz diyerek otomatik vites talep ettim ve bu şekilde yeniden kayıt açıldı. otomatik aracın çarşamba sabahı teslim edileceği söylendi.

    yine salı günü öğleden sonra servis arayarak tamponun onarım olmadığı ve değiştirileceği, siparişin eureko sigortaya geçildiği bilgisini verdi. bilgisi olan vardır olmayan vardır diye not düşeyim; değişecek parçaları sigorta firması ucuz yan sanayi olarak temin edip gönderiyor son yasal düzenlemeler gereğince. servisteki pahalı orjinal parçayı kabul etmiyorlar.

    bugün (çarşamba) yol assist denilen firmadan aradılar. otomatik aracın en erken yarın verilebileceği söylendi. otomatik vitesli araç talebi salı günü açılmıştı. (24 ü geçtim 48 saat sonra araç teslim edecekler) aracınızın hayrının görün, istemiyorum dedim. kusura bakmayın dediler. kusura da baktım.

    servisi aradım. dün sipariş edilen tampon daha kargolanmamış. bugün kargolanacağı da meçhulmuş. sigorta firması en ucuz tampon nerede diye bakmaya devam ediyor anlaşılan. hasar dosyamızda 3 kez eksper değişmiş 3 günde. ortada bir tampon var kim kimin kucağına atıyor belli değil. çatlak tamponu takın yerine yeni tampon gelene kadar o şekilde bineceğim dedim. çatlak tamponlu arabamızı bekliyoruz.

    velhasıl-ı kelam arkadaşlar eureko sigorta ile ilk senemizde çok abes bir ikame araç ve parça tedarik süreci yaşıyoruz. daha evvel başkaca firmalardan kasko sigorta yaptırmış ve 2 farklı hasarda ikame aracımı aynı gün almıştım.

    yol assist/hangar oto kiralama denen firma/firmalar da 24 saatte alelade otomatik vitesli bir araç bulup veremedikleri için merdiven altı tabir edilen kiralamacılar olsa gerek.



  • Öncelikle geçmiş olsun ,

    Bu forumda yıllardır yazıyorum.Ege sigorta için yazdığım her şey çıktı.

    Ben bir sigortacı olarak Doğa , Koru , Generali , Eureko , Ankara , Nippon , Liberty ve benzeri şirketlerle çalışmıyorum.Bu firmaları tercih etmemek için kendi sebeplerim var.

    Mesela Anadolu veya Axa gibi firmalardan da şikayetçi olan insanlar olabilir.Ancak her şikayetin belirli oranı vardır.Onlarca şirket varken bir elin parmağını geçmeyecek kadarı öne çıkıyorsa her firmayla çalışılmaması gerektiğini düşünüyorum.

    Sizin durumunuzda ne yazık ki eureko sigortayı öneren acentenin suçu var.Bir kere acentenin görevi arada olmaktır.Kalkıp sis yedek araç talep ediyorsanız acentenin ne anlamı kalıyor.

    İnşallah daha büyük bir kaza yaşamazsınız ve gelecek sene farklı firmalardan işleminizi yaptırırsınız hocam.
  • Merhaba hocam,

    Öncelikle sizin sorununuz işi bilmeyen tecrübeli sigortacı ile çalışmadığınızdan kaynaklıyor tek tek örnekler ve forumdan canlı şahitler ile anlatacağım ve amacım sizinle polemiğe girmek değil lütfen yanlış anlamayınız tek gayem doğru bilinen yanlışları insanımızın zarar görmemesi adına paylaşmak;

    6 yıldır sigorta sektöründe olan ve acente sahibi olan ve yıllardır böyle durumlarla uğraşan biri olarak söylüyorum aslında bu durumlar sürekli ve tüm sigorta şirketlerinde yaşanan sorunlar sadece size bunları açıklamışlar normalde kurumsal cevap verip çalışıyoruz yada hiç cevap vermemek suretiyle ilerliyorlar.

    1) İkame araç konusu tüm sigorta şirketlerinde yaşanıyor bu sorunla alakalıhttps://www.sikayetvar.com/axa-sigorta-gonderdigi-ikame-arac-dokuluyor

    2) yedek parça konusunda Avrupa ve Türkiye'de liderler sınıfında olan Allianz sigorta ile geçen hafta forumdan bir arkadaşın yaşadığı problemi anlatıyorum neredeyse 13.000 TL'lik hasar için 8.500 TL verelim üstünü siz ödeyin yoksa bunuda vermeyiz diye tehdit etmekteler buyrun linki ;https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2391123

    3) Son örnekte ise Anadolu sigorta'nın müşteri olan forumdan arkadaşımızın takriben 65.000 TL olan aracını 50-55 bin TL ödeyip bu işten 10-15 bin TL kar yapmayı çalışıyorlardı doğru yaklaşım tarzı ve doğru yönlendirmeler neticesinde hakettiği değeri aldı ve kendisinin konuyu anlattığı başlık linki aşağıdadır.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122944939


    Velhasıl kelam önemli olan doğru ve tecrübeli acente ile çalışmak.
    Belirttiğim gibi 6 yıldır bu sektördeyim, iflas edip borçlarını ödeyebilmek adına karısına önce hayat sigortası yaptırıp akabinde öldü gösterip sigorta şirketinden para almaya çalışan fabrikatörleri de, sırf 1 ay daha fazla faiz kazanabilmek adına müşterilerinin hasarları için ayırdığı parayı faizde tutup binbir yalan dolan ve bahane ile 1 ay bekletmeye çalışan dünya devi sigorta şirketlerini de.
    Bu sektör çok karışık.

    Edit: Spacewolf hocamıza ek olarak; koru,generali,liberty,halk,ethica,türkland ve bir kaç sigorta şirketinden daha poliçe kesmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 19 Ocak 2017; 1:26:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.