Şimdi Ara

Nokian Line / iLine Lastik, 205/55/16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 16tdci focus3 aracımdaki pirelli p7/1 lastiklerin diş derinliği iyi olmasına rağmen performası yerlerde. 3-4 yıllık olmasının etkiside vardır.
    nokian Line serisi 205/55/16 91H lastiği çok övüyorlar, 91V kullanıp memnun kalmayanlar var. Line fiyatlarını araştırırken iLine adında model karşıma çıkıyor. bu 2017'de çıkan güncel versiyon mu? kullanan veya bilenler yardımcı olabilirmi?



  • Bu markayı şiddetle tavsiye ederim. Yumuşacık hamuru vardır aracınıza ekstra konfor katar. Soguk havalarda da kolay kolay sertleşmez. Rusya da üretiliyor direkt olarak ordan gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fayda/malıyet olarak çok başarılı bence. Ayrıca çok yumusak ve sessiz. Yumuşak olduğu için çabuk biter diyordum ama 20bın km oldu, görünüşe göre ömür açısından da iyi. Buarada bendeki Line serisi, ıLıne ne kadar farklıdır bilemiyorum.



    Diğer arabamda 2tane çivili nokıan var. 1.nesıl hakkapelıtta, 2001 üretimi. Hersene sadece karda-buzda kısa bir süre için kullanırım. Hala cıvılerı sapasağlam, lastik çok sertlesmemıs ve yanaklarda çatlama yok.



    Sonuç olarak her modeliyle çok iyidir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 14" janta aldım, Adana sıcağında hamur gibi oldu. Sırf diri dursun diye 36-38 hava basıyorum tekrar baktığımda 32 ye inmiş oluyor, araba lastiğin üstünde yüzüyor gibi geliyor bana.



    Ha şu var bundan önceki Michelin den daha yüksek hızlarda girip çıkıyorum virajlara. O sert olduğundan kayınca tam kayıyordu-ama ben kayıyorum abi diye net bir biçimde iletiyordu-, bu ufak ufak kayıyor ama bı hissiz kayıyor, sonradan anlıyorum kaydığını. Ha kayarken de kontrol etmek çok kolay, gazdan ayağımı çekiyorum tutuş bulup gene içeri sokuyor kafayı.



    Ben sıcak memleketlere tavsiye etmem, ama ılıman soğuk yere bence 10 numara lastik fiyatına göre. Mükemmel mi, değil ama fiyat seviyesine göre sübvanse edilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi lastiktir ancak Türkiye koşullarında kesinlikle kullanılmaması gereken lastiklerin başında gelir

    Çok dayanıksız bir lastik üzülürsünüz alternatiflerine bakın derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodyear egp var ama bilemiyorum. tam nokiana yöneliyorum biri aklımı çeliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.