Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.960
Cevap
469
Favori
953.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn_yldz_

    1450 cebinde kalmış fenamı işte

    Alıntıları Göster
    aynen hocam
  • Benimde sabah 11 gibi zamdan haberim oldu görünce şok oldum. pro ile 2.nesil şarj kutulu arasında kaldım çok da özelliklerini araştıramadan N11 de bir satıcıda proyu 1490a görünce aldım banka puanı vs 1360a geldi ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. Üründen ve satıcıdan çok emin değilim inş bir sorun yaşamam. sitelerde de fiyatlar 1700lere dayanmış başka uygun fiyatlı bir yer bulamamıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptan_tsubasa

    Benimde sabah 11 gibi zamdan haberim oldu görünce şok oldum. pro ile 2.nesil şarj kutulu arasında kaldım çok da özelliklerini araştıramadan N11 de bir satıcıda proyu 1490a görünce aldım banka puanı vs 1360a geldi ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. Üründen ve satıcıdan çok emin değilim inş bir sorun yaşamam. sitelerde de fiyatlar 1700lere dayanmış başka uygun fiyatlı bir yer bulamamıştım.
    Link var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/airpods-pro-bluetooth-kulaklik-mwp22tuaapple-turkiye-garantili-P414281728

    Stok bitmiş görünüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    O bu şu değil de çakmalarına da zam gelmiş vay arkadaş size ne oldu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Airpods 2 ile batarya süreleriniz nedir?

    Benim 1 aylık airpods 2:40 - 2:50 saat max görüyor, spotify'da en iyi kalite ve son ses dinliyorum.

    Cihazın sitesinde 5 saate kadar müzik diyor, bu değerlere ulaşan var mı? Yoksa normal mi değerler? Nedir yorumlarınız merak ediyorum.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Sitede en aşağıda yapılan testler Apple müziklerinde %50 ses seviyesinde yapılmıştır yazıyor ince küçük yazanları okumakta fayda var


    Testler Apple tarafından Şubat 2019’da, ön sürüm yazılımın yüklü olduğu iPhone Xs Max üniteleri ile eşleştirilmiş ön üretim AirPods üniteleri (2. nesil), Şarj Kutusu ve Kablosuz Şarj Kutusu üniteleri ve yazılımları kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Çalma listesi, iTunes Store’dan satın alınmış (256 Kbps AAC kodlamaya sahip) 358 farklı ses parçasından oluşturulmuştur. Ses seviyesi %50 olarak ayarlanmıştır. Testler, AirPods kulaklıklardan birinin pili bitene kadar ses çalarak dolu AirPods pillerinin bitirilmesi şeklinde gerçekleştirilmiştir. Pil ömrü aygıt ayarlarına, ortama, kullanıma ve diğer birçok faktöre bağlıdır.

    Testler Apple tarafından Şubat 2019’da, ön sürüm yazılımın yüklü olduğu iPhone Xs Max üniteleri ile eşleştirilmiş ön üretim AirPods üniteleri (2. nesil), Şarj Kutusu ve Kablosuz Şarj Kutusu üniteleri ve yazılımları kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Ses seviyesi %50 olarak ayarlanmıştır. Testler, AirPods kulaklıklardan birinin pili bitene kadar hücresel ağ üzerinden telefon görüşmesi yaparak dolu AirPods pillerinin bitirilmesi şeklinde gerçekleştirilmiştir. Pil ömrü aygıt ayarlarına, ortama, kullanıma ve diğer birçok faktöre bağlıdır.

    Testler Apple tarafından Şubat 2019’da, ön sürüm yazılımın yüklü olduğu iPhone Xs Max üniteleri ile eşleştirilmiş ön üretim AirPods üniteleri (2. nesil), Şarj Kutusu ve Kablosuz Şarj Kutusu üniteleri ve yazılımları kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Çalma listesi, iTunes Store’dan satın alınmış (256 Kbps AAC kodlamaya sahip) 358 farklı ses parçasından oluşturulmuştur. Ses seviyesi %50 olarak ayarlanmıştır. Testler, AirPods kulaklıklardan birinin pili bitene kadar ses çalarak dolu AirPods pillerinin bitirilmesi şeklinde gerçekleştirilmiştir. Pilleri tamamen bitirilmiş AirPods önce %100 şarj edilmiş, ardından AirPods kulaklıklardan birinin pili bitene kadar ses çalmaya devam edilmiştir. Hem AirPods’un hem de Şarj Kutusu’nun pili tamamen bitene kadar bu döngü tekrar edilmiştir. Pil ömrü aygıt ayarlarına, ortama, kullanıma ve diğer birçok faktöre bağlıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmuniryavas -- 2 Temmuz 2020; 9:6:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çekirdek61

    arkadaşlar bende airpods pro almayı düşünüyorum müzik için, müzik kalitesi nasıl ? iphone'nın kutusundan çıkan kablolu kulaklığa göre kalite nasıl ? kablolu kulaklık daha mı iyi ses kalitesi ve ses veriyor yoksa airpods pro mu? Şu an kablolu kulaklığı kullanıyorum aktif olarak sizce ses kalitesi anlamında değişmem mantıklı olur mu ?yardımcı olursanız sevinirim
    hala cevap alamadım yardım lütfen
  • Çekirdek61 Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun yanında verdikleri kulaklıkla ayrı sattıkları 2100 liralık sonunda pro takısı olan kulaklığın bedava verilen kulakliktan kötü olması beklenemez sanırım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Tamamen fırsatçılıktır bu. Bu anda satışta olan ürünler zaten vergisi ödenmiş olan ürünler. Tamamen kar amaçlı fiyat artırıyorlar. Söylenecek bir şey yok. 42 yaşındayım. Ömrüm boyunca hatırladığım en pahalı devri yaşıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kötü, maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Comply Uç sipariş verip eline ulaşan var mı?
    Benim ürün ortalıkta yok akibetini öğrenemiyorum.

    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cmuniryavas C kullanıcısına yanıt
    Aradaki ses farkını herkes (aynı yaşta, aynı hassasiyete sahip kulaklara sahip olamayacaklarından) anlayamayabilir, ancak şurası bir gerçek ki noise cancellation olayı bence şahane..
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Tabiki haklısınız hocam ben işin mantık tarafından baktım yoksa bende sizinle aynı şeyleri düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    ben de sipariş vermeyi düşünüyordum
    hatta kampanya maili atmışlar
    1 alana 1 bedava
    kargoda geç olur ama başka sıkıntı olmaz
    diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    eğer ki fedex gibi özel seçenekleri tercih etmediyseniz o kargo ülkemize geldiğinde ptt ile gelmeli. bu da kim bilir kaç gün sürer ayrıca vergisi falan da çıkacaktır. belki de kargonuz gümrüğe takıldı orda bekliyor haftalardır. Ptt’nin size ulaşması gerekmez mi ya da bunun herhangi bir kontrolü var mı?
    ben riske etmemek için comply siparişimi sitesinden iptal ettim amazon ise dalga geçer gibi her hafta erteleyince onu da iptal ettim. şimdilik amazon avrupa’ya gelirse öyle siparişi geçeceğim. zaten ilk serilerde çok fazla hata varmış hatta e-mail göndermiş comply.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bimde satılan airpods ile alakalı sorun yaşayan oldu mu? Burda bi mağazada 850 liraya son 1 tane kalmış. İnternetten biraz araştırdım alanlar 2. Nesil diye satın aldıklarını ama kulaklığın 1.nesil olduğunu yazmışlar. Böyle bi durum başına gelen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xallez X kullanıcısına yanıt
    2.nasıl yazıyorsa 2.nesildir bazı arkadaşlar 2.nesilin direkt kablosuz sarj ile geldiğini sanıyor 2 modeli var bir kablosuz sarj cihazı ile satılan diğeri normal sarj ile satılan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sentameriser S kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle sağ taraf sürekli düşüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle hocam sağ düşmekten helak oldu sokakta düşüyor arıyorum yarım saat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.