Şimdi Ara

LoL RP alımlarınıza %2 Bonus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • League of Legends Riot Points yetkili satıcısı Perdigital.com, tüm LoL RP alışverişinize %2 Perdigital bonus veriyor! Siz de yetkili satıcı Perdigital.com'dan LoL RP satın alın, hem satın aldığınız kodun güvenilirliğini düşünmek zorunda kalmayın hem de bonus kazanın! Kazanacağınız bonusları, Perdigital.com'dan yapacağınız tüm alışverişlerde (Turkcell-Vodafone paket yükleme dışında) kullanabilirsiniz.

    LoL RP fiyatları >>
    LoL RP satın alın >>

    Perdigital.com nedir, ne yapar?

    Perdigital.com, Online oyunlar için e-pin ve Pc Oyunları için CD key başta olmak üzere, pek çok ürün/hizmet için dijital kod satışı yapan bir platformdur.

    Perdigital.com'a neden güvenmeliyim?

    Perdigital.com, 2015 yılının Temmuz ayında hizmet vermeye başladık ve o günden bugüne hassasiyetle üzerinde durduğumuz en önemli iki konu; güvenlik ve kullanıcı memnuniyeti.

    - Güvenliğinizi nasıl sağlıyoruz?

    Web ve mobil sitemizin tüm sayfaları SSL sertifikası ile korunuyor. Böylece üye olurken verdiğiniz kişisel bilgilerin ve sitede yapmış olduğunuz tüm işlemleri şifreleyerek güvenliğini sağlamış oluyoruz.

    - Kredi kartı ile ödemelerde 3D Secure sistemi ile güvenli ödeme

    Ödeme kanallarımız arasından kredi kartını tercih etmeniz halinde, Türkiye'nin önde gelen ödeme kuruluşlarından PayU'nun, yine SSL sertifikası ile korunan ödeme sayfasına yönlendiriyoruz sizi ve 3D secure güvenli ödeme sistemi ile (kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra, bankanız tarafından cep telefonunuza gönderilen şifreyi ekrana girerek) ödeme yapıyorsunuz. Bununla beraber, kart bilgileriniz kesinlikle Perdigital'de saklanmıyor!

    - Ürünlerin tamamını, üretici firma ya da yetkili satıcılardan tedarik ediliyoruz

    Sizlere sunduğumuz tüm ürünleri, doğrudan üretici firmalardan veya yetkili satıcılardan tedarik edip, ilgili firmaların güvencesiyle satıyoruz. Bu nedenle kodlarda sorun yaşanma ihtimali son derece düşük olmakla beraber, olası sorunlarda doğrudan üretici veya yetkili satıcı durumundaki firma ile irtibata geçerek, sorunun en hızlı şekilde çözülmesini sağlıyoruz.

    Anında teslimat

    Perdigital.com'da satılmakta olan tüm ürünler stoklarda mevcuttur ve satın aldığınız ürünün PIN'ini, satın alma işlemini tamamladığınız anda hesabınızda görürsünüz.

    Yukarıda değindiğimiz konular dışında kalan tüm diğer sorularınızı buradan, Facebook sayfamızdan ya da sitemizdeki CANLI YARDIM alanından bize iletebilirsiniz.

    İyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perdigital -- 13 Şubat 2017; 14:48:11 >



  • oo %2 hemen 5k rp aldım
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Riot ile sözleşmeli olup, doğrudan RP'leri Riot firmasından tedarik eden rakiplerimiz arasında değerlendirme yapıldığında, verdiğimiz bonus oranı düşük sayılmaz. Yine de dönemsel olarak bonuslarda artırımlar yapıyoruz. O dönemleri buradan da duyuracağız. Dilersen o zaman RP'lerini bizden alabilirsin.
  • Firmanızı baltamak gibi olacak ama gamesmonde de 26.5 lik rpyi 25 tlye satıyorlar riske girip denedim güvenilir, im sorry
  • QueLks kullanıcısına yanıt
    Baltalamak değil, tam aksine bize bu konuda açıklama yapma fırsatı veren bir mesaj attığın için teşekkürler QueLks.

    Bahsetmiş olduğun firma ile aramızdaki en temel fark şu; biz Riot firması ile doğrudan sözleşmeli olarak çalışıyoruz yani Riot Points'in Türkiye'deki birkaç yetkili satıcısından biriyiz. Bunun da bize ve kullanıcılarımıza sağladığı en büyük avantaj; tüm kodları doğrudan Riot firmasından sağladığımız için "acaba bu kod çalışır mı?" korkusu yaşamamak.

    Riot firmasının üzerinde hassasiyetle durduğu konuların başında ise fiyat geliyor. Ürünlerin satış fiyatlarını kendileri belirliyorlar ve yetkili satıcıların fiyat bozmasını kesinlikle hoş karşılamıyorlar. Dolayısıyla, kullanıcılarının memnuniyetini en ön planda tutan firma olarak biz, güvenilir kod satmayı, fiyat bozarak (1-2 lira da olsa indirerek) kod satmaya tercih ediyor ve Riot firması ile aramızda fiyattan doğan herhangi bir hoşnutsuzluk yaşanmasını istemiyoruz.

    Tüm bunların yanında, tabi ki tercih son kullanıcı olarak senindir. Zaten mesajında da "riske girdim" demişsin. Yani aslında yukarıda bahsettiklerimizden de az çok haberdarsın. Bize de tercihine saygı duymak düşer. Yine de bir gün "riske girmeyeyim" dersen, bekleriz.

    İyi oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

    oo %2 hemen 5k rp aldım

    %4 olmuş gitti 100 rp
  • %2 den %4 yapmışsınız kesin alırız şimdi çok iyi bir promosyon.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yukarıda da belirttiğimiz üzere, kullanıcılarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz her zaman. Sömestr boyunca, LoL RP alımlarına %4 bonus veriyoruz ki aslında bu oran, rakip olarak gördüğümüz firmalar arasında verilen en yüksek bonus oranı. Tabi ki çok dinamik bir sektör olduğundan şimdi ya da az sonra veya az önce LoL RP bonus oranını %4 ve üzerine çeken bir rakibimiz olmuş olabilir ancak biz bu oranı belirlediğimizde bizden daha yüksek oranda bonus veren bir rakibimiz bulunmuyordu.

    5 Şubat Pazar 23:59'a kadar LoL RP alımlarına %4 bonus kampanyamız devam edecek, sonrasında tekrardan %2 seviyesine düşecektir.

    Bilginize.
  • %4 için neden kodla falan uğraşayayım ki ya.Direk oyun içi alırım daha iyi.Uğraşmaya değmez
  • Good Night Kiss kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Söz konusu yazı Canlı Destek veren pek çok sitede o şekilde çıkıyor aslında. Çıkmasındaki amaç da "yardım etmek için burada bekleyen bir temsilcimiz var" demek. Bu konuda daha önce bu tarz bir geri bildirim almamıştık kullanıcılarımızdan. Konuyla ilgili eğer farklı kullanıcılarımızdan da benzer tepkiler alırsak mutlaka bir çözüm üretiriz.

    Teşekkürler ilgin ve geri bildirimin için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut Furkan K

    %4 için neden kodla falan uğraşayayım ki ya.Direk oyun içi alırım daha iyi.Uğraşmaya değmez

    Merhaba,

    O da bir tercih tabi ki, saygı duyarız fakat aynı ödeme karşılığında hiçbir şey kazanmamak yerine bir şeyler kazanmanın daha avantajlı olduğunu düşünen pek çok oyuncunun kod satın almayı yeğlediğini paylaşmak isteriz. Bonusun bir avantajı da şu; sadece LoL RP alımlarında kullanmak durumunda değilsin kazandığın bonusu. Sitemizde yer alan Turkcell ve Vodafone paket yüklemeleri dışındaki tüm ürünleri satın alırken kullanabilirsin. Bonus kullanmak için alışveriş sepetinin herhangi bir limitin üzerinde olmasına da gerek yok. Örnek vermek gerekirse; 6.450 RP satın aldın diyelim. Bunun karşılığında sana 3,40 TL bonus veriyoruz. Sen de mesela 3 TL'lik Steam cüzdan kodu satın alırken yalnızca bonuslarını kullanabiliyorsun. Bonuslarını kullanman için "şu kadarlık ürün almalısın" gibi bir zorunluluk asla söz konusu değil.

    Bonus oranıyla ilgili devamlı gelen eleştiri, özünde "bu oran çok az" fikrine dayanıyor. 100 TL'de 4 TL çok görünmüyor olabilir ancak bir yanda hiçbir şey kazanmamakla karşılaştırıldığında bize ve kod alan oyuncularımıza göre değerli. Yine de başında da belirttiğimiz gibi tercih senin, bize saygı duymak düşer.
  • Perdigital kullanıcısına yanıt
    100₺ lik rp alacak biri için zaten 4₺ önemsiz bir sayı, kaldı ki yamulmuyorsam 400 rp bile 6.5₺
    Zamanında ben de bir kaç ayda bir 100₺ civarı rp alan birisi olarak, bunun için zahmete girmem.
    Eğer küçük bir meblada alacaksam ve almak istediğim kostümü minik bir farkla kaçırıyorsan burdan alırım. O da riota saçma sapan şiirler yazmak istemediğim için.
  • kredi kartına taksit oluyormu
  • Judge Magister kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    50 TL ve üzeri bakiye yükleme işlemlerine 12 taksit yapıyoruz.

    Bilgine.
  • Perdigital güvenilir bir firma bunu hem arkadaşlarımın hem de kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, cevap verdiğinizi gördüğüm için teşekkür de edeyim bu fırsatı daha önce bulamamıştım
  • Güzel yorumların için biz teşekkür ederiz :)

    İyi oyunlar, keyifli alışverişler.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Çok gördüler yine %2 yaptılar
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar,

    Çok görmek gibi bir durum asla söz konusu olamaz. İmkanlar el verdiği sürece kullanıcılarımıza en iyisini sunmaya çalışıyorz. Yine dönemsel bonus artırımlarımız olacaktır.

    Bilgine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.