Şimdi Ara

Big Bag Çuval imalatı ve Fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Big Bag Çuval imalatı ve Fiyatları

    Çuval imalatı yapmak profesyonellik ister. Bunun için gerekli bir tesis, tecrübeli personel ve teknolojik makinelere ihtiyaç vardır. Ülkemizde big bag çuval üretimi başta olmak üzere farklı firmaların ihtiyaç duydukları çuval çeşitleri toptan imalat hizmetleri ile istenilen sayı ve ebatlarda üretilmektedir. Çuval yapımında kullanılan malzemeler ucuz olduğundan binlerce çuvalı çok ucuza satın alabiliyorsunuz.

    Bez Çuval hangi Sektörler İçin Uygundur


    Resmi kurumlarda para veya önemli evrakların paketlenip farklı yerlere güvenli bir şekilde transfer edilmesi için bez çuvallar kullanılır. Ham pamuklu kumaştan üretildiği için son derece sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Banka, sosyal kurumlar, emniyet müdürlükleri, adliye gibi yerlerde sıkça kullanılan bez çuvallarda toptan imalat yapılır.
    Big Bag Çuval imalatı ve Fiyatları
    Egecuvalfabrikasi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyoglukom -- 17 Ocak 2017; 12:21:50 >



  • Bigbag, big bag çuval, bigbag uval ve çuval imalatı yapan sersu plastik 1950'lerin ortasından beri piyasada olan önemli firmalrdan biridir. Her zaman üretiminde kaliteyi ön planda tutar. Üretimleri imalat şartlarını noksansız olarak yerine getirir. Tanınmış ve büyük big bag firması arıyorsanız, sersuplastik tam olarak aradığnız çuval üretim firmasıdır. Q big bag, sanayi tipi bigbag, 4 loop big bag çuval üretimimiz vardır. Kullanım alanları olarak sanayi, atık taşıma, tarım, hayvancılık, kimyevi madde saklama ve taşıma alanları örnek verilebilir. Sİtemiz üzerinden bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Kocaeli, gebze, istanbul, bursa, ankara, gaziantep, adana ve tüm türkiyey big bag çuval hizmeti vermekteyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.