Şimdi Ara

profilo 5128 camasir makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bi konuda yardim istiyecem profilo camasir makinesinin ayar dugmesi kisa devre uzun yikma ayar dugmesi oldugu yerde duruyo makine yikama yapiyo su aliyo ama surekli olarak calisiyor durmuyor bi servis geldi hic bisey yapmadan 40 lira aldi gitti bisi demedi yine servis cagirsak 40 daha alacak enai gibi hissediyo insan kendini bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi acaba



  • Yazının çok anlaşılır değil lakin yanlış anlamadıysam program düğmeniz kısadevre (ki teknik olarak bu pek mümkün değil) ve aynı zamanda bu düğme uzun program bölümünde duruyor (Uzun programdan kastınız nedir onu da anlamadım) Bu doğrultuda makineniz su alıp yıkamaya başlıyor ama hep yıkıyor hiç su boşaltmıyor ve dolayısı ile sıkma da yapmıyor ve yine dolayısı ile program da bitmiyor doğrumudur? Bu doğrultuda eve (Sanırım Özel) servis geldi baktı hiç bir şey demeden 40 TL aldı gitti, sanırım bunda da mutabıkız. Sizin sorun halen devam ediyor bunda da mutabıksak eğer

    1- eve sadece gelip bakıp giden ve hiç bir şey söylemeyen bir teknik ekibe (Bu durumda sadece adı teknik) neden para ödersiniz anlamış değilim. Madem para ödediniz tespiti ve teşhisi nedir öğrenmeden neden gönderdiniz onu hiç anlamış değilim.

    2- Kısadevre dediğiniz düğmenin kısadevre olduğunu biliyorsanız ürün daha önceden başka bir müdahale görmüşmüydü? yani bilinen bir durummuydu?

    3- Uzun dediğiniz programda ürün çalışmaya başladıktan sonra en fazla ne kadar beklediniz program bitmesi için? (1 saat 2 saat vs)

    4- Gelip baktı dediğiniz servis tam olarak ne yaptı? üst kapak açtımı mesela?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.