Şimdi Ara

LG G4 Kulaklık Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, LG G4 telefonuna kulaklık takılıyken gelen aramalar ve bildirimler hoparlörden ses geliyor. Müzik, video dinlerken kulaklıktan sorunsuz ses gelmekte. Denediğim şeyler, başka kulaklık denedim, benim kulakliğı başka telde denedim sorun yok, telefon batarya çıkarıp açtım müzik açmadan arattırdım ses dışardan hoparlörden gelmekte, Müzik açarak kullaklığı taktım durdurup tekrar kendimi arattırdım yine aynı sorun var.



  • Belki yazılımsal sorun olmuştur bi rom atmayı denedin mi hocam? Anladığımdan demiyorum ben olsam rom atmayı denerdim. Olmuyorsa garantiye yollardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgokhans -- 10 Ocak 2017; 10:47:24 >
  • Hocam ROM işlerine girmek istemiyorum telefona yanlış ROM falan atabilirim. Dediğim gibi müzik ekran kilit sesleri falan kulaklık takınca sadece kulaklıktan geliyor. Kulaklıktan temiz ses geliyor rahat müzik dinliyorum. Hard Reset yapsak ya da ileride kendiliğinden düzelir mi.



    Yardımcı olmak isteyen arkadaşları konuya davet ediyorum. Çoğu marka telefonda olan sorunmuş nette de çok iyi bilgi yok program var denedim bazılarında düzelmiş bizimkinde olmadı. G4 kullanıcıları konuya çözüm bulalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 10 Ocak 2017; 11:53:55 >
  • Up.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.