Şimdi Ara

Kia Pride Düşük Hararet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Aracım 2000 model kia pride 189 binde. Aracı kıştan önce almıştım. Hararet ile ilgili bir sorun var gibi önceleri kısa mesafe kullanmama ve havanın soğuk olmasına bağlamıştım. Aracı çalıştırdığımda hararet sıfır noktasından en fazla birinci çizgiden biraz yükseliyor. Daha ortaya geldiğini hiç görmedim. Aracın içi ise çok geç ısınıyor ve ısıtmayı sona getirsem bile ılık hava üflüyor daha hiç öyle çok sıcak üflediğini görmedim.
    Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ? Aracı tanımadığım için bu durumun normal olup olmadığını yorumlayamadım. Aldığım adamı arayıp sorduğumda benim arabamda hiç hararet sorunu olmaz yazın bile ortaya kolay kolay gelmez dedi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspergillus -- 9 Ocak 2017; 23:40:18 >



  • Devirdaim sisteminin termostatı arızalanmış. Muhtemelen yayı kırılmıştır.

    Sürekli su içinde bulunduğundan dolayı, birsüre sonra zayıflar ve kırılır.

    Aracınızın kalorifer sistemi ısıtma yapmaz ve motor ısınamadığı için aracınız fazla yakıt yakar.

    Çok ucuz bir parçadır, sanayide herhangi bir ustaya değiştirebilirsiniz.

    Eski araçlarda yaşanan tek sıkıntı, devirdaim hiç açılmadığı için, pastan zamanla kaynar ve açmak çok zor olur.
  • Edit......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 20 Mayıs 2017; 13:44:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blogisa

    ben kia pride kulllanıcı olarak aynı sorun bendede vardı termostatı değiştirdim bazen sıcak üflüyordu bazende soğuk üflüyordu kaloifer peteğini değiştirdim ve düzeldi sıcaktan duramıyorum muhtemelen aynısı kaloifer peteğini değiştirmek ön döşün sökülmesi lazım eskisini çıkarttılar çürümüştü tabii bunun nedeni antifriz kullanmamaktan dolayı oluyor maalesef hararet ibresine gelince ben kışın fanın çalıştığını hiç rastlamadım yazında sıcaklarda ortaya geldiğinde fan çalışır kışın biraz yukarı çıkar orada sabit kalır bu araçlar da hararet sorunu kesinlikle olmaz olursa da araçtan anlamayanlar için bu araç gerçekten parasına göre mükemmel bir araç ben çok memnunum evet sormak istediğiniz bir şey olursa 05364495597 numarayı arayın

    Bilgi için teşekkürler açıkçası ılık üflediği için yetti termostat değiştirdim havaların ısınması ile ortanın az altında kalıyor sorun etmiyorum. Aracımda tek bir problem mevcut aslında, lpg yi maalesef sıralı taktırmamışlar tek nokta takılmış sanırım belki ondandır ancak örn kırmızı ışıkta beklerken rölanti hafifçe aşağı düşüyor neyseki stop etmeden toparlıyor ama hep böyle aşağı yukarı. Hava filtresi yeni değişti lpg filtresini de değiştireceğim.

    Araçtan genel olarak bende memnunum, sanayiye götürmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım kendine iyi bir tamirci oto elektrikçi bul dürüst olsun rolanti bende de sabit değildi tamircim ayarladı bu aracın her şeyini adeta ezberledim düz sistemden sıralı taktırdım mimgaz 600 milyon kampanya vardı hiç bir sıkıntı yok 3 yıldan buyana kullanıyorum araca masraf yaptım ama ikinci el bir araç alıyorsun araca çok titizim devir daim suyunu antifiriz koysa kalorifer peteği kireçten tıkanmaz adama trigeri değiştin mi diyorum oda ney ki diyor tamircime şunlar onlar bunlar yapılacak diyorum senden para kazanamayız sen araçtan anlıyorsun diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blogisa

    Arkadaşım kendine iyi bir tamirci oto elektrikçi bul dürüst olsun rolanti bende de sabit değildi tamircim ayarladı bu aracın her şeyini adeta ezberledim düz sistemden sıralı taktırdım mimgaz 600 milyon kampanya vardı hiç bir sıkıntı yok 3 yıldan buyana kullanıyorum araca masraf yaptım ama ikinci el bir araç alıyorsun araca çok titizim devir daim suyunu antifiriz koysa kalorifer peteği kireçten tıkanmaz adama trigeri değiştin mi diyorum oda ney ki diyor tamircime şunlar onlar bunlar yapılacak diyorum senden para kazanamayız sen araçtan anlıyorsun diyor.

    Bu 4. Aracım ustam var. Aracı kışın aldığım için yeni yeni ilgileniyorum. Antfrizi var. Aldığım kişi de çok titizdi. İyi bakmış bu rölanti olayı dışında hiç bir problemim yok neyseki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.