Şimdi Ara

Akasa Venom A20 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili forumdaşlar. Yakın zamanda sistemi DDR4'e geçireceğim. İşlemci 7600K olarak düşünüyorum. Soğutmada ise yıllardır istediğim radyatörlü su soğutma kullanmayı planlıyorum.

    Hazır su soğutma sisteminde A20'yi keşfettim. Baktım ettim gayet güzel. Birkaç videosunu izledim ama detaylı inceleme bulamadım. Fiyat olarak 365 TL civarı. 240mm radyatörlü soğutuculara nazaran iyi fiyat. Zaten kasamda 6 adet akasa viper S fan var. Çok memnunum.

    Ne dersiniz sizce bu sıvı soğutmayı almaya değer mi?



  • Eğer fanlardan memnunsan düşünmeye pek gerek yok aslında. Performans açısından net bir şey söylemek zor çünkü basında karşılaştırmalı bir incelemesi yok. Ama 240MM radyatörlü soğutucularla aynıdır diye düşünüyorum. Tahminim kutu içinden çıkan macun kötüdür, harici macun almak gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill

    Eğer fanlardan memnunsan düşünmeye pek gerek yok aslında. Performans açısından net bir şey söylemek zor çünkü basında karşılaştırmalı bir incelemesi yok. Ama 240MM radyatörlü soğutucularla aynıdır diye düşünüyorum. Tahminim kutu içinden çıkan macun kötüdür, harici macun almak gerekir.

    Cevap almak istediğim kişi yazmış zaten mesajını

    Sevgili adminim sizin incelemeleriniz mevcut. Bir de a20 incelemesi yapsanız ne güzel olur. Piyasada yok çünkü. A10 incelemesini bazı sitelerde Recep Baltaş falan yapmış. Gayet güzeldi. Sanırım A20 de aynı performansı verebilir.

    Viper fanlara gelince ben fanlarımı çok seviyorum. Sessizlik ve soğutma tek bir noktada. Kasa da 400R olunca bence bu A20 benim bilgisayara çok yakışır...
  • Akasa A20 modelini almayı düşünüyorum. Aldınız mı acaba. Ayrıca RYZEN ile uyumlumudur?
  • saqolerao kullanıcısına yanıt
    Hocam aldim cok guzel bir sogutucu. Ryzen uyumunu arastirin derim. Ben aldigimda 350 lira falandi galiba simdi kim bilir kac para olmustur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/akasa-venom-sivi-sogutma-am4-baglanti-kiti-ak-mx228.html
    AM4 Baglantı kiti Yeni kutulananların içerisinden çıkabilir alıp kontrol edildikten sonra alınması daha iyi olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.