Şimdi Ara

250 TL'ye Havalı Tüfek Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar havalı tüfek almayı düşünüyorum. 250 TL bütçem var. Benim için önemli olan 50-75 metre arası etkin bir biçimde atış yapması lazım. Kesinlikle av amaçlı kullanmacağım yasak olduğunu biliyorum. Zevk amaçlı atış talimi yapmayı düşünüyorum. Bilgili kişilerin önerilerini bekliyorum.



  • Hatsan striker edge set olarak alınabilir o bütçe ile.
  • Hatsanın havalı tüfekleri güzeldir,senin bütçene göre hatsan mod 60 s var ağaç kundak çok güzel duran bir tüfek 5.5 .cal de iyidir namlu çıkış hızı 800 fps 50 metre civarına nokta atışı yaparsın. (raptor gold saçmalar var biraz pahalı ama tüfeğin fpsini dolaylı yoldan arttırabilirsin aerodinamik saçmadır daha uzağa atarsın.)
    100m yaklaşmak istersen daha yüksek fpsli silahlar alman gerek 1000 fps falan ayrıca alırken bak genelde av bayileri kılıf, dürbün, saçmada tüfekle beraber verir daha karlı olur.

    Hatsan mod 85 sniper kullanıyorum ben ama o 400 350 tl civarı olduğu halde bu sana önerdiğim tüfekle aynı fps oranında.
  • ouzergun O kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam ağaç kundak benim gözüme daha hoş gözüküyor
  • Gamo nun raptor ve pba bullet serisi pelletleri, evet yüksek çıkış hızlarına sahiptirler ancak isabet olarak zayıf pelletlerdir. Her tüfeğin sevdiği pellet farklı olur, onun için deneyerek ve tecrübe ederek bulmak en iyisidir. Jsb nin 13.43grain pelleti bu tarz giriş ve orta seviye tüfeklerin ilacıdır. Tabi burda bir etmende tüfeğin namlu kalitesidir. Hatsanın giriş ve orta seviye tüfekleri namlu bakımdan iyi sayılabilecek bir noktadırlar. Bu yüzden başlangıç için çekinmeden alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 14 Ocak 2017; 20:11:29 >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam jsbnin 13.43 grains pelletini kullanmayı düşünüyorum. Hatsan mod 55s almayı düşünüyordum ancak 5.5ini bulamadım, mod 60s'e karar kıldım çok hoşuma gitti ceviz kundağı olsun sas ve quattro sistemi olsun. Bir forumda okudum sas ve quattro sistemi modifiye edildiğinde tüfek daha isabetli oluyormuş becerebikirsem yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.