Şimdi Ara

Biz Zamanında Bunu Mu Oynamışız Dediğiniz Konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Heroların ilk çıktığında güçlü olmasından veya op itemlerden bahsetmiyorum. Riotun göz yumduğu komik saçmalıklardan bahsediyorum.
    Örnek olarak nidaleenin sadece insan formunda q sallaması ve puma formunun o zamanlar da ad scale olmasından dolayı nidaleenin resmen ultisiz bir hero olmasından ya da ilk xerathın uzun menzilde büyü kullanması için w ya basıp olduğu yerde kendine snare atmasından bahsediyorum, evet w gerçekten sadece bu işe yarıyordu.Ultisiyle e skilli de yer değiştirdi sonra zaten o da ayrı bi anlamsızlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • biz zamanında lol oynamıştık.

    çatır çatır pulsefire ezreal satılırken ezreal nerf yemişti. Her iki patchten birinde de nerf yiyiyordu. Çünkü community isyan ediyordu ki haklılardı da.

    Para tatlı gelmeye başlayınca ve riotta sadece prof. arenaya odaklanmaya başladıkça oyunun foku çıktı. Ben zamanında bu oyuna mı 1-2 yılımı nefessiz vermişim diye isyan ediyorum, ben bunu mu oynamıştım. Dota çakması olmadığı için sevildi LoL, şimdi dota çakması olma yolunda ilerliyor. Önce harita, sonra da her şampiyonun op yapılması isteği. Bir şampiyonun sırf skin satıyor diye nerflenmemesi ve bu şampiyonların özellikle prof. arenada oynanılmayacak şekilde oyuna sürülmesi ne kadar da aşağılayıcı. En çok skin satan herolara bakın, fiora, riven, yasuo, udyr vs. Bu herolar bilerek bu halleriyle tutuluyorlar, prolar oynamasın, lcs te falan picklenip high eloya sahip olup bizi rezil etmesinler, soloq nasılsa umrumuzda değil biz de çatır çatır skin satarız mentalitesi. Öyle ki adamlar artık skini satılmayacağını düşündüğü herolara skin bile çıkartmıyorlar, öyle ki onu tasarlayacak adama 1-2k dolar vermek bile zor geliyor artık adamlara. google'da binlerce grafikçi var devianartta falan orda burda splash art tasarlayan ve bunlar emin olun lolünkilerden 1000 kat daha iyi yapıyor bu işi, ama gerek yok. Riot zaten hangi sampiyonların skin sattığını, hangilerine skin yapılırsa zarar edilmeyeceğini falan aylar belki de yıllar öncesinden öngörebiliyor. Adamların oyunu bu çünkü. Bu yüzden de bazen tilt oluyorlar. Lan biz o kadar para kazanırız diye riven'a skin çıkartıyoruz şimdi satılmaz falan aman haa diyip buffluyorlar heroyu. bunun başka bir açıklaması yok. kesinlikle yok. bu yüzden rp almayın aldırtmayın.




  • Xerathın eski hali çok optu ya. Kendine snare atmıyordu sadece, aynı zamanda w açıp vurduğunda rakibin büyü direncinin bir kısmını yok sayıyordu, o yönden çok güçlüydü. W-q ile anında hayvani menzile q atabiliyordun. E skillshot degildi e-q yapınca stun atıyordun. 6 levelda rakip buyu direnci eşyası almamışsa w-e-q-r-r-r ye ölüyordu. Ondan sonra e-q-r de yetmeye başlıyordu zamanla. Latede e-q ilr adc teklediğin bile oluyordu. R si kocamandı, jarvan ultisi kadar bi alana etki ediyordu kaçmak kolay değildi. W ile kendini yere sabitleyip 1 sn veya 0,5 saniye sonra istediğin zaman bozabiliyordun, bozunca da hareket hızı kazanıyordun, bir şey kaybetmiyordun. W kullanınca üzerine geldikleri zaman falan bozup geri rahatlikla geri cikabiliyordun. W açınca çok uzun menzil kazandığından gelmeleri de zor oluyordu zaten.



    Pasifinden bahsetmesem olmaz, ap nin %15i kadar zırh kazanıyordun, latede beleşten 100 zırh geliyordu. Oyunun her aşamasında çok işe yarıyordu pasifi. Başlarda 20-30 zırh bile çok fark ediyordu ad çarlara karşı.




  • Riven'in yeni çıktığı zamanları hatırlıyorum, 500 Gold'a AD Elixir alıp basıyordum tek Q kombosu ile ilk kanı alıyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mithrandir.

    Riven in ilk çıktığı zamanlarda ad elixir 350 gold Du yav 500 değil

    Yanlış hatırlıyorum demek ki.
  • Çünkü 2 3 pot alabiliyorduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mithrandir.

    Çünkü 2 3 pot alabiliyorduk.

    Aynen hocam, hatırladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yunus Köse


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mithrandir.

    Çünkü 2 3 pot alabiliyorduk.

    Aynen hocam, hatırladım.

    dostum oyuna sonradan başladıysan ve " eskilerden beri oynuyorum aslında" havası vermek istiyorsan bunu yapmak zorunda değilsin, gereksiz yani.

    renekton-shyvana-riven üçlüsünün elixir pot başlangıcı olduğu zamanlar sezon3 başlarıydı. Yine tutturamadın yani.




  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    En iyi örneği Luxun birçok iyi kostümü varken Viktora destansı gelmeyip Luxa gelmesi gibi. Rezillik.
  • jax ilk çıktığı zamanlarda ad kastıkça zırh mı canmı ne veriyordu
    jax alan takımın kaybetmesi nerdeyse imkansız dı

    rito ne kadar saçma olduğunu anlayıp çakmıştı nerfı nede güzel olmuştu :)
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    udyr ın nesi var la. çöp af
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodimir


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yunus Köse


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mithrandir.

    Çünkü 2 3 pot alabiliyorduk.

    Aynen hocam, hatırladım.

    dostum oyuna sonradan başladıysan ve " eskilerden beri oynuyorum aslında" havası vermek istiyorsan bunu yapmak zorunda değilsin, gereksiz yani.

    renekton-shyvana-riven üçlüsünün elixir pot başlangıcı olduğu zamanlar sezon3 başlarıydı. Yine tutturamadın yani.

    Hayır dostum, öyle bir hava verme niyetim yok. Neden olsun ki elime ne geçecek bundan.
    Riven ile AD Elixir alıp first blood aldığımı hatırlıyorum sadece. Sezon 3'te başladım zaten.




  • Bi ara renekton shyvana mundo 3 lüsü vardı topta sezon 3 yada 4 tü o zamanları özledim
  • Mid kayle vardı q 1.0ap scale tek atıyodu
  • Soraka mana veriyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRTFR

    Soraka mana veriyordu.

    Bence soraka önceden daha güzeldi s5de değişti sanırsam oyuna başlattigim bütün arkadaslarima soraka oynatıyordum "kanka can basican mana vericen" herosuydu ne güzel tam kolsuzlar için. Şimdi oynatmaya calissan ne anlatican. Kanka q slow atıyor adam hp regen geliyor e si slience atiyor icinde durursan snare atıyor w can basiyor ama can gidiyor. Lan sorakayida amma değiştirmişler şuan farkettim
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Udye hariç her şeye karılıyorum.



    En güçlü zamanında bile instaban olmayan bir heroydu hiçbir zaman op olmadı
  • twisted fatenin e'siyle 1. levelde istediğimiz yere ışınlanıyorudk hey gidi. çalıya ışınlanıp ward atıp sonra takım teleportla geliyordu botu tokatlıyorduk
  • Ben 12. sınıfta dershanedeki çocuklarla başlamıştım. Yani 3.5 4 yıl oluyor. O yıl ders çalışmak için bilgisayarı kaldırdım, internetimi kestirdim ama lol deli gibi sarmıştı. Okuldan kaçıp 2 saat oynamak kesmiyordu biraz da eziliyordum çocuklara, onlar hem eski dotacı hem lolde tecrübeliydi. Evde net yok sadece telefonda internet var. Dh lole girip konulara bakardım. O zaman konuların yarısı rehberdi, düz metinlerden skilleri öğrenmeye vs çalışırdım. Geçen ise harcanan süreye baktım, west ve tr deki hesabımda 2 k saat gitmiş kendi kendime dedim ki yazık belki insan içindeyken farketmiyor ama biraz geriye dönünce hayatımda boşa geçip giden 2.000 saat. Oyunun en güzel zamanı 30 levele kadar olan kısımmış, o zamana kadar eğlendim. Ondan sonra tek önemli şey ligimin ne olduğuydu. Sinir stres hırs yani 6 saat bilgisayar başında kalıp 3 maç alıp 3 maç verip, aynı yere dönüp dolaşıp gelmek. Keşke 30 levelden sonra bıraksaymışım diyorum.




  • hayret valla kimse de jax dan bahsetmemis.



    onceden bu arkadasin dodge sistemi farkli calisiyordu. suan var olan itemlardan zirh botuyla fantom danscisi da dodge sansi veriyordu. jax adli arkadas o donen tam kolsuz herosuydu yani.



    benim gibi kolsuzlar o donemler haketmedigi elolari kasabiliyordu jax sayesinde. hani soyle diyeyim, silver seviyesindesin ama kendini diamond a boostluyorsun ve baska bir hero oynayinca direk siciyorsun. ben de bu dususu yasamistim o donemler.



    dh sezon 1 dedelerine selam olsun burdan #.#

    not: oyun suan ne durumda bilmem sezon 4 den sonra ayda yilda bir oyun atar oldum sadece. en cok ozledigim sey de rengar ile kulelere q vurabilmekti. sezon 3 rengarini ariyor gozlerim halen. oyundan en cok haz aldigim donemdi benim icin. T.T

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.