Şimdi Ara

Win2000 registery problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar, is yerinde turkce klavye olmadigi icin bu sekilde yaziyorum kusura bakmayin.

    Yaklasik 3 yildir problemsiz sekilde kullandigim win2000 sisteme bazi modifikasyonlar yapmak istedim, menulerin acilis gecikmesi, acilis logosu falan gibi basit ozellikleri registery den degistirdim. Bunlari yaparken sanirim bir yerde ondalik secenegini secmeyi atladim (tam emin degilim). Normal metodla yazilim listesinden kaldiramadigim bazi programlari sildim falan. Herneyse, islemler bitti restart yaptim ve patladim.

    Hersey eskisinden hizli bir sekilde yukleniyor, ag baglantilari yapiliyor falan ama acilis melodisi caldiktan sonra masmavi (arka plan rengi mavi, mavi ekran degil) bos bir ekranla kaliyorum, disk calisiyor ufak yuklemeler yapiyor ama degisen birsey yok. Ctl alt del calismiyor.

    Guvenli modda vga ve network opsiyonlari ile aciliyor, hatta simdi adini hatirlayamadigim bir modda 1024x1280 aciliyor ve her ozelligi kullanabiliyorum. Ama normal boot etmiyor ve her sefer ayni sekilde kaliyor.

    En son basarili yukleme secenegi de olumlu sonuc vermiyor. Internetten bazi programlar indirip sisteme test falan yaptirdim hersey yolunda gozukuyor.

    Bu sistemi eski haline cevirmek icin ne yapmam lazim.
    Format at demeyin







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.