Şimdi Ara

Kaza yaptım yetkili servis mi işinin ehli usta mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bütün forumdaşlara selamlar.bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi.10 yıldır aktif araç kullanırım hiç kaza yapmadım ama bunun da bir ilki varmış.çok şükür önemli bir durumum yok fakat ama insanın canı hakkaten sıkılıyor.
    konuyu açmadaki amacım başlıktan yer alan soruma cevap alabilmek.kaza kurumun otoparkından çıkarken alfa giu aracımı arkama bir aracın park etmesi sonucu geri geri çıkma durumunda kalmam ve (tamamen benim hatam) minibüsün dahi geçeceği alandan sağ aynaya bakıp bir an telefonla uğraşınca sol tarafa bakmamam sonucu; sol arka stop lamba kapağı ve tampon ile çamurluğun birleştiği yer hasar gördü.
    Olayın vahameti ile hemen yetkili servise gittim.kayıt vs açacaklarını ptesi işleme başlanacağını söylediler.yetkili servisler onarım yerine değişim yaparlar gibi bir algı var haliyle.tramer sorguda tutarın az görünmesi benim için önemli.servis önce onarıma bakarız dedi ama pek sanmıyorum.sizce sayın arkadaşlar; işinin ehli Ankara'da bir ustaya götürmek mi mantıklı yoksa servis mi iyi olur.
    bu arada ödemeler kasko tarafından karşılanacaktır.
    tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.teşekkürler.



  • mümkünse yetkili serviste işinin ehli ustaya yaptırmak gerek, değilse yetkili servis daha kurumsal olduğundan daha güvenilir
  • Serkan Geçmiş olsun,



    Sigorta firması ile anlaşmalı olan yetkili servis, işçilik ve yedek parça konusunda otoanaliz aracılığıyla fiyat belirler, 2005 ve öncesinde bu anlaşmalar Tek tek sigorta ve anlaşmalı servis arasında fiyat belirleniyordu. Şu anda otoanaliz firmasınin fiyatlarına bakılarak iş yapılıyor Dolayısıyla yetkili serviste fiyat yüksel tramerde gibi bir sorun çıkmıyor.

    Ekspertiz gelir değişecek parçaları belirler,

    İşçiliğin saat ücreti anlaşılmıştır Kaporta 30TL/saat gibi değişecek parçaların değişim süreleri de servis kitapçıklarından baz alınır.

    Yedek parça fiyatlarını yukarıda anlattım.

    Ekspertiz esnasında aracIn başında olabilirsiniz bu durumda tamir istediğinizi belirtme şansınız olur.

    Bu nedenle yetkili servis derim ben.


    Ustada da 3 asagı 5 yukarı aynı çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codeThoreau -- 7 Ocak 2017; 10:51:15 >
  • aLLyC ve Arif cevaplar için öncelikle teşekkür ederim.
    yetkili servis korku olmuş durumda maalesef güven probleminden dolayı.ama dedikleriniz gibiyse(ki konuya hakimsiniz öyledir) yetkili servis daha mantıklı duruyor.auto king değil de, dentteknik diye bir yer önerisi aldım oraya mı gitsem dedim.kasko ile anlaşması görünmüyor buranın da.yaparız abi gel dediler tel.de.valla Allah düşürmesin 1 2 hafta zehir olacak besbelli.
  • Şu exper ve expertiz kelimelerinin yanlış kullanımı, dahi anlamındaki de'yi geçmiş durumda.

    Expertiz gelmez gelemez yapılır.

    Exper yapılmaz suçtur, talep edersin gelir istediğin yere araç başında yapar expertizini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.