Şimdi Ara

Marş dinamosu bozulmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 2.el aracımı alalı 2 aya yakın oldu. Marşı az geç alıyordu zaten. Bu akşam tık dedi kaldı marş basmadı.aküdür diye düşündüm iterek vs çalıştırdık. 15-20 km sonra kapatıp yeniden çalıştırmaya çalıştım ama yine aynı. İkinci kez itip direk elektrikçiye gittim gece gece pek bilmediğim bir dükkandı. Akü iyi durumda ama marş dinamosu bozuk dedi. 150 tl istedi tamiri için. Ne diyorsunuz kontrol edilecek başka bir yer var mı yada daha ucuz olabilecek bir çözüm. Sonuçta bu sistem de bir çok parça var biri de arıza yapmış olabilir.



  • Geçmiş olsun 150 tl civarı zaten tamiri adamı gözünüz tutuyorsa yaptırın
  • Arac nedir, 150 ona gore az yada cok denilebilir..

    Kontagi cevirdiginizde hic bir tepki yoksa, buna ragmen elektrikli aksamlarin sorunsuz calismasi durumu varsa mars motoru olabilir..
  • Aynen sadece marş almıyor, radyo,farlar vs çalışıyor. Araç kia pride 2000 model.
  • Benzer sorunu 2defa yasadim, akü sandim ölcum yapildi iyi dediler.. mars motoru icerisinde bir parca degisti duzeldi.. ama kaliteli parca kullanilmali cunku yeniden tekrarladi.. palio icin 80tl vermistim.. eger mars motoru acilcaksa kömürleri degismeyi unutmayin..

    Aküden emin degilseniz farkli akü deneyebilirsiniz
  • 110 bin km civarı benimde başıma gelmişti. Akü değiştim bir gün sonra aracım yine çalışmadı.. Sanayide önerilen bir elektrikçiye gittik. Ama adam işinin ehli çıktı. Dinamoyu açtı kömürlerden biri kopmuş. Yerine yeni kömür aldım. Bir de açmışken bilyaları filan değiştirelim dedi. Gittim kendim bilyaları aldım sanırım markası nsk idi. Çok fazla tutmamıştı.. 80 -90 civarı işçilik ve parçalar ıda 10 -20 liraya civarı kendim almıştım.. Yoksa 0 honda dinamosu çok pahalı idi i..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizliman76 -- 6 Ocak 2017; 22:52:58 >
  • 120-150 tl arası düzgün bir yer bulursam yaptırayım o zaman. Gece gece gittiğim yerden pek emin olamadım. Durduk yere bişiler çıkacak mutlaka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.