Şimdi Ara

Iss sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 1 hafta once laptopumu cantasina koymak icin ethernet kablosunu cikarttim(wifi asiri kotu o yuzden kabloyla kullaniyorum) ve tatilden dondukten sonra kabloyu tekrar taktim fakat ilginc bir sekilde ethernet kablosu takiliyken internet yok hatasi vermeye basladi. Sorunu cozmeye calistigimda ise internet servis saglayicisi ile giris yapin diyor fakat kullandigim internet ogrenci yurduna ait ve pragtayim, issyi arayip bilgi alamam cunku 1.si ingilizce konusan birisi yok 2.si yetkili degilim bilgi vermezler. Wifi ile baglanabiliyorum fakat dedigim gibi asiri berbat, kabloyu takinca tamamen gidiyor. 198.162.1.1 girmeyi denedim ancak girmiyor, diger varyasyonlarini da denedim olmadi.

    edit; başına gelip konuya denk gelmiş arkadaşlar olabilir dolayısıyla güncelleme gereği duydum. sorun ne yaptıysam çözülmedi arkadaşlar. daha sonra aradan 2 hafta gibi bir süre geçti kabloyu takıp deneyeyim dedim ve bağlandı. sanırım yurtla alakalı bir sorundu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Hipopotam -- 18 Ocak 2017; 17:4:54 >







  • muhtemelen soket arızalı kabloyu modeme taktıgınızda kablonun takılı oldugu porta aıt lınk ısıgı yanıyormu?
  • Öncelikle modemi kapatıp açın. Daha sonra PC'yi yeniden başlatıp öyle deneyin. Düzelmezse imkanınız varsa başka bir ethernet kablosu ile deneyin.

    Modemi resetleyip yeniden ayar yapmayı da deneyebilirsiniz.

    Modem ara yüzüne 192.168.2.1 IP adresi ile girmeyi deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.