Şimdi Ara

Logitech Extreme 3D Pro incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech Extreme 3D Pro incelemesi

    Logitech firmasının oyuncular için ürettiği joystick oyun konsolulunu inceleyeceğim.

    Kutusundan başlangıç kılavuzu ve garanti belgesi çıktı, yazılım cd'si içinden çıkmadı bende mesaj attım gerekli yere bakalım cevap ne olacak?.Joystick beklediğimden büyük çıktı açıkçası, internette daha küçük gibi gördüm ama değilmiş.Kutudan çıkarttım ürünü.

    Logitech Extreme 3D Pro incelemesi


    12 tane programlanabilir tuşu var.Her tuş için ayrı ayrı iş atayabilirsiniz.Logi’nin sitesinden indirdiğiniz yazılımla bunu sağlayabilirsiniz.Beklediğimden daha ağır, ileri geri sağ sol hafif sağ hafif sola döndürme özelliği var.Tuşlara basıldığında tık diye ses çıkıyor –ki bana sorun yok- bazı kişiler hoşlanmayabilir ama tuş bozulursa ileride en azından bunu anlamanızı sağlayabilir.Ürün usb bağlantılı,kablo uzunluğu 2 metre civarı uzaktan plazma tv’lerinizden oynayabilirsiniz yani.Konsolun en üstündeki tuşların arasında bir tane siyah tuş var oda oyunlarda araç içinden etrafa bakmaya yarıyor 8 yönlü.Sağ elliler için dizayn edilmiş sol eller zorlanabilirler çünkü araştırmalarımda yazılanlarda gördüm zorlandıklarını.Konsolu hareket ettirmek çok kolay değil ama zorda değil.Kolay olmamasının nedeni de sanırım çabuk bozulmasını önlemek.Sağ el için dedik ve elinizin kaymaması için-ki bu zor eğer ıslak değilse-altta bir destek yeri var eğer sol el'seniz bu size ters gelir alttaki resimde de görüldüğü üzere.


    Logitech Extreme 3D Pro incelemesi

    Oyun olarak Bf3'te denedim. Helikopteri kontrol etmek ilk başta zor oldu indirmesi falan daha sonra ise alışmaya başlıyorsunuz. Bf4'te de aynısı söz konusu. Hedef alıp ateş etmek ise biraz çaba gerektiriyor,kim bilir bir kaç gününüzü bile alabilir.

    Bu da usb girişi korumalı.

    Logitech Extreme 3D Pro incelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 4 Ocak 2017; 18:41:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.