Şimdi Ara

TTNET beni dolandırıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba geçen yıl fiber altyapılı dairemden tasındım. Taahhüt devam ediyordu ancak yeni adresimde fiber altyapısı yoktu. musteri hizmetlerini aradım adsl baglantı yapabileceğimi yada herhangi bir tazminat ödemeden aboneliğimi iptal edebileceklerini soyledıler ben operatore defalarca kez sordum kesinlikle sizden para istemeyecegiz dediler. Geçen hafta bir mail geldi hukuk bürosundan. 350 tl civarında tazminat istiyorlar abonelik taahhüt dolmadan iptal edildigi icin. Sımdı ben bu adamlarla nasıl bas edeceğim operatorun ses kaydına herhangi bir sekilde ulasabilirmiyim?



  • iptal etme değil, 6 aylık yada 1 senelik donduruyorlar normalde.
  • Kaç lira istediklerinin bir hükmü yok. Zaten hukukua uygun davranan bir firma değil. Avukatlık bürosundan gelen mektup sizi yanıltmasın. Ayrıca faydalanmadığınız bir hizmet için cayma bedeli (sizin deyiminizle tazminat) ödemeniz mümkün değil. Bir avukat tutup karşı dava açın ve tutarın iptalini talep edin derim. Öncesinde BTK üzerinden kayıt bırakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    iptal etme değil, 6 aylık yada 1 senelik donduruyorlar normalde.

    hocam net olarak iptal edebilme hakkım oldugu soylendı bu hafta sonu ödeyeceğim daha sonra hakkımı baska sekilde arayacagım
  • tuketici.btk.gov.tr ye yaz. Oradan mantıklı bir cevap gelmezse direk savcılığa git. Hiç bir şekilde bir cezai işlem bir cayma bedeli ödenmeyeceği söylenip sonra 350 TL bir fatura çıktığını açıkça dolandırılmaya çalışıldığını söyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.