Şimdi Ara

MSI GTX 1060 OCV1 Fan Hızı Min %49!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar MSI GTX 1060 OCV1 dual fanlı versiyonunu aldım lakin kartın fanı masa üstünde 20-25 derece arasında olmasına rağmen fan hızı %49 un altına inmiyor. MSI AfterBurner ile fan profili oluşturup denedim %49 un altına yine düşmedi. Speed Fan diye program indirdim o da ekran kartını görmedi. Riva Tuner da aynı şekilde eski olduğu için görmüyor. Başka program ne kullanabilirim bu kart için yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • son donemde cikan kartlarin 60 dereceye kadar fanlari dondurmeme gibi bir olayi var.o olay senin kartinda yok demek ki surekli donuyor.bu yuzden programla cozemezsin bios edit yapabilirsin belki ya da ayni marka modelin fan durduran modeli varsa onun biosunu atabilirsin.yeni mi kart?bunlarla kim ugrasacak dersen iade edebilirsin karti fan durduran modellerden alabilirsin.
  • O zaman bu durumda ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor diyoruz. :) Yalnız işin saçma kısmı AfterBurner ile kartın fanını 80 derece için %49'a ayarlayabiliyor ve bu ayarın çalışıyor olması fakat 25 derece için %20 de çalışmıyor. :D MSI ın mantığı burada cidden çok saçma. Neyse artık başa gelen çekilir.
  • Merhaba karttan memnun musunuz? Evga sc modeli ile Msi oc v1 modeli arasında kaldım.
  • uçankeko kullanıcısına yanıt
    Hocam kart güzel fakat fan sesi fazla. +150mhz çekirdek +400mhz bellek hızı arttırdım GTA 5 oynarken 71 dereceyi geçmedi. Fan max %60 ta çalışıyor fakat havalar serin. Yazın bu değerler için en az %70 falan gerekir. Özetle sessiz bir sistem yapma hevesiniz varsa bu modeli almayın onun haricinde performans iyi. Henüz Dx12 oyunlarda deneme yapmadım onu da belirteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.