Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (502. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.683
Cevap
236
Favori
1.238.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • flap-jack kullanıcısına yanıt
    Banggood hesabım bile yok ama benzer bir şey vardır illaki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucretsiz kargo ile yaptigim bi alisveris vardi 9 saat kaldi sure bitimine bi kac msj attum satici cvp vermedi para iadesini 9 saat sonrami isteyecegum cunku urun teslim edilmedi secince sure dolmamis uyarisi cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin kafayı yemek üzereyim. Ekim ayından beri yurt dışından aldığım hiçbir şey bana teslim edilmiyor. AliExpress'ten 10-15 tane ürün aldım çoğunun takip numarası var birkaç tane örnek vereyim size:

    LP ile başlayan takip numarasını global.cainiao.com'a girdiğimde ülkenize gelmiştir diyor ve bana PTT takip numarasını veriyor o da UA ile başlayan bir şey. Ben bunu gonderitakip'e girince hiçbir şey çıkmıyor. Ekim ayında sipariş ettiğim ürünlerden biri cainiao'da teslim alınmıştır diye gösteriyor teslim almadım ve PTT'nin sitesinde yine bir şey çıkmıyor. Bu aldığım ürünlerden hiçbiri PTT'nin sitesinde çıkmıyor. BookDepository'den kitap almıştım Eylül'ün sonunda adamlar teslim almadım diye 2.'sini gönderdi Kasımda onu da almadım 3.sünü gönderecekler şimdi. Sinirden ağlayacağım lütfen yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum.




  • Muzikbagimlisi M kullanıcısına yanıt
    Sakin olun mağdur olan siz değilsiniz sadece!LP ile başlıyorsa yanwen denilen lanet posta şirketidir Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında takibi mümkün değil boşuna Ptt sitesine bakmayın sabırlı olun beklemeye devam edin mümkünse satıcılara koruma sürelerini uzattırın sıkıntı Çinde değil ülkemizde siparişleriniz gelecektir endişe etmeyin başımızdaki hırsızlar kadar değildir İstanbul PİM-UKİM
  • Muzikbagimlisi M kullanıcısına yanıt
    Boşuna kendinizi yıpratmayın. Takipsiz almışsınız demek ki çok ucuz şeyler ve takip için para ödemek istemediğiniz ürünler. Sizin için bu kadar önemli ise 1-2 dolar fark verip takipli siparişler vermelisiniz. Takipsizler de gelir ama şu dönem çok geç geliyor. Ekim siparişlerini bilemiyorum ama Kasımlar yeni giriş yapmaya başladı. Ümidi kestiklerinizden koruma süresi bitenler varsa ücret iadesi isteyin başka da yapacak bir şey yok. Belki kapınıza bıraktılar ordan çalındı. Satıcıları veya ptt çalışanlarını suçlamanın alemi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 13 Ocak 2019; 10:48:1 >
  • aliexpress i çok özledim. siparişler gelmiyor ben de bakıp bakıp veremiyorum sipariş felan ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mortalmahluk M kullanıcısına yanıt
    15 şubattan sonra hızlanacağını tahmin ediyorum. Şubat başında 1 hafta tatilleri var bunların.
  • Dostlar, GearBest ile express kargo ile sipariş verdim. PTT kargo diye geçiyordu. Sadece rakamlardan oluşan bir takip numarası verildi. 1track de takip ettiğimde kargonun bugün İstanbul’a ulaştığı yazıyordu. Ama PTT takipte hiçbir bilgi çıkmıyor. Pan asia diye bir firma ile gönderilmiş. Bu şekilde kargo teslim alan oldu mu gb ile?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    hazirandan beri getirmiyorlar özellikle takipsizse kesinlikle gelmiyor. yer ankara .. elektronik devre elemanı veriyoduk güzel şeyler ucuza alıyoduk hep kaldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu gelmeyen takipsiz kargolar için süre bittikden sonramı dispute açılıyor arkadaşlar ? 4 günü kaldı ama sürenin bitmesini bekleyin yazıyor sistemde. Süre bitince para otomatik alıcıya aktarılmıyor mu?
  • UA300301743TO
    Bu takipsiz kargo mu arkadaşlar honk kong poast ile göndermesi gerekiyordu satıcının.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cervinff

    süreyi uzattırın 15 gün kadar. Yine gelmezse dispute açarsınız.
    Kargo takip kodu bu UN555569268CN



    Bu kadar geç kalan bir ürünün olmadı hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sabah bir adet takipli kargom daha elime ulaştı.. böylece son durum şöyle; totalde 11 siparişimin 9u takipsiz 2 si takipliydi.. 11 siparişimden 2 ürün teslim edildi, 2 si de takipli olanlardı.. sipariş tarihleri 24 aralık ve 20 aralıktı.. güzel bir hız diyebilirim.. şimdi gelelim 9 takipsiz siparişime.. 4ü 11.11.18 tarihli, 5i 24 aralık tarihliydi.. 9undan da ses yok henüz.. hadi 24 aralıktaki 5 takipsiz gönderiyi anlayayım daha yeni sayılır buna ses etmem.. ama 11.11 deki 4 sipariş tamamen cinnet ve sinir buhranı yaratıyor artık bende.. süre bitti 10ar gün süre uzattık.. uzatılan sürenin de bitmesine 6 gün kaldı.. yani bu hafta son artık bu 4 ürün için.. geldi geldi.. gelmedi para iadesi koşturucaz.. 4 satıcı da binlerce beğeni almış %95 üstü satıcılar.. bunlardan yana sıkıntı olacağını zannetmiyorum.. geriye bir tek ptt kalıyor.. ona da demin ürünü getiren ptt çalışanına bizzat sordum.. dedim takipsiz kargolarım var kasımdan beri bekliyorum dedim.. dediği şu: takipsiz kargolarda ürün ne zaman ulaşır bunun bilgisini vermem mümkün değil ancak mıutlaka gelir dedi.. hatta ben yine direk size teslim ederim zile basıp dedi.. inanmaktan başka carem yok maalesef.. dedim kaybolmuş olabilir mi? yok dedi sadece takipsizler de geç gelme durumu oluyor, bizim ptt ye ulaştığı taktirde ürün ben hemen aynı gün dağıtımını yapıyorum dedi.. burdan herkese de bilgi olsun diye bu konuşmayı da bire bir yazmak istedim.. umarım hepimiz kavuşuruz siparişlerimize..




  • 26 Ekim 2018'de aldığım 6 ürün hâlâ gelmedi. Gelmeyen ürünlerin kargoları: Yanwen Economic Air Mail ve China Post Ordinary Small Packet Plus. AliExpress Standard Shipping ve China Post Registered Air Mail ile gelen ürünler kısa bir sürede elime ulaştı.
  • ne olacak bu takipsiz kargoların hali,çatır çatır uçuruyorlar,oktan..b..n takipsizi mektup,zarf v.s. hepsi gelirken içinde maddi değeri olan ürünler neden gelmiyor,ptt paket teslimi yapamadıktan sonra onları koruyamayıp ulaşmasını sağlayamadıktan sonra ne işe yarar..
  • 11.11'de aşağıdaki ürünü aldım, gelmedi, bende anlaşmazlık açtım, fakat firmanın cevabı başarılı teslimat şeklinde oldu, bir şekilde takip numarasını sorguladım, evet başarılı teslimat olarak görünüyor, şimdi benim ne yapmam gerekir?



    Takip numarası: 470101888365

    Lojistik şirketi: 4PX RM

    Ürün :https://tr.aliexpress.com/item/Podofo-2-Din-Araba-Radyo-Bluetooth-2din-Ara-Multimedya-alar-7-HD-Dokunmatik-Ile-Autoradio-MP5/32868865729.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.34e44c4dJmKkOS

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kef14

    11.11'de aşağıdaki ürünü aldım, gelmedi, bende anlaşmazlık açtım, fakat firmanın cevabı başarılı teslimat şeklinde oldu, bir şekilde takip numarasını sorguladım, evet başarılı teslimat olarak görünüyor, şimdi benim ne yapmam gerekir?



    Takip numarası: 470101888365

    Lojistik şirketi: 4PX RM

    Ürün :https://tr.aliexpress.com/item/Podofo-2-Din-Araba-Radyo-Bluetooth-2din-Ara-Multimedya-alar-7-HD-Dokunmatik-Ile-Autoradio-MP5/32868865729.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.34e44c4dJmKkOS
    https://track.aftership.com/4px/470101888365?

    bu hareketlere göre senin paketin başına gelmeyen kalmamış,o da kendini yurtdışında birine teslim etmiş,başarıyla teslim edilmiş ama kime? anlaşmazlık aç para iadesi iste paket hareketlerini gönder,adresini belirt..




  • Geçen bahsettiğim takipli kargom bugün geldi.
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    sizin paket istanbul ukim'e girmiş,ardından yurtdışına geri şutlanmış..belki vergi çıktı ve sizden geri dönüş beklediler,haber gelmeyince de geri gönderdiler,şu an göndericiye geri gitmiş olarak görünüyor. yurtiçi takip numaranız RS287525322DE

    ptt sitesinden de adımları görebilirsiniz.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Adamlar bana şunu yazmış. Cevap olarak ne yazabiliriz.



    #470101888365 == RS287525322DE

    Web: http://track.4px.com/



    2019-01-11 12:45 IPZ Niederaula DE / Successfully delivered



    The tracking information shows that the item is arrived at your local post.

    Could you please have a try to check it at your local post office?

    Any result, please tell us.

    Wait your reply.

    Please help us close the dispute at first, ok?

    Thanks.

    Elena

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.