Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1043. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.683
Cevap
235
Favori
1.238.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mart'ta ve nisan başında alınan kulaklıklarda var sadece bu olay. Kargolarda bir sıkıntı oldu ve singapore post bu kargoları başka firmaya yönlendirdi, yani fedex'e. Normalde böyle bir şey yaşanmayıp ptt ile takibi yapılması ve ptt ile gelmesi lazımdı ama bizim durumumuz farklı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaankayi

    Mart'ta ve nisan başında alınan kulaklıklarda var sadece bu olay. Kargolarda bir sıkıntı oldu ve singapore post bu kargoları başka firmaya yönlendirdi, yani fedex'e. Normalde böyle bir şey yaşanmayıp ptt ile takibi yapılması ve ptt ile gelmesi lazımdı ama bizim durumumuz farklı.

    Anladım hocam bir an korktum. Benim kargo ptt den güncelleme alırsa edi-received falan içim rahatlayacak.

    Umarım sizin vergiler fahiş fiyattan olmaz.

    Umarım benim kargo fedexe bulaşmadan eski usul gelir.

  • Gameof48 G kullanıcısına yanıt

    mail değil telefonla ara sor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 nisanda kulaklık aldım. AliExpress standart shipping ile gelecekti. Son olarak resimdeki gibi güncellendi, o tarihten itibaren de sabit. Benim gibi bekleyen var mı, yoksa benim kargoya mı bir şey oldu? Önceki sayfalarda yazan singapore post olayı benim durumum için de geçerli mi?
    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsad1905 -- 28 Mayıs 2021; 21:39:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt

    Birebir aynı durum. Sizinki de singapore post konusuyla aynı.

    Sanırım siz de benim gibi henüz aranmayanlardansınız. Umarım bizi de arar FedexAliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caso -- 28 Mayıs 2021; 21:48:3 >
  • caso kullanıcısına yanıt

    Ne arayan var ne soran, aldığım kulaklığın üst modeli çıkacak biz hala kulaklık bekliyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt

    Benimkinin yeni modeli çıktı ya Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! 


    Q30 almıştım, gelene kadar Q35 duyuruldu. Sizinki henüz çıkmadıysa yine şanslısınız :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caso -- 29 Mayıs 2021; 0:27:38 >
  • Bu FedEx olayından yeni haberim oldu beni aradılar mi aramadilar mi bilmiyorum cevap vermedigim birçok numara var tanımadığım numaralar nasil ulasabilirz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt

    Sanırım şu numaradan arıyorlar: 0216 636 81 12

  • Arkadaşlar benim posta kutum var ptt de. Gümrük vergisi uygulamasından sonra kutuyu adres göstermemde sakınca var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 26 Mayıs tarihinde edifier ofc mağazasından aldığım kulaklık singapur post ile kargoya verilmişti. Mart Nisan aylarında verilen siparişler FedEx ile gelecek dendiğinde vergi açısından endişelerim oluştu ve ptt ekranında bilgi gözükmesini bekliyordum.

    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!



    Görüldüğü üzere ptt de güncelleme aldı (ileri tarihli almış birde... Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! )


    Kulaklık almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile aliexpress kullanabilir FedEx olayı şuan mevcut değil kargom 4 gün sonra ptt de gözüktü. Eski düzen devam ediyor bilginize.





  • Beyler, ilginç bir durumla karşı karşıyayım.
    Lenovo Bluetooth kulaklık almıştım normal fiyatı 110 120 tl. Ben kuponla 50 tl ye aldım. Fedex beni aradı 130 tl vergi çıktığını söyledi bende itiraz ettim. Fakat adamlar bana faturayı yolladı ürün 33 Euro’yu olarak gönderilmiş biz bir şey yapamayız diyor satıcıya ilk başlarda veriyle alakalı sorun olduğunu söylediğimde ülkenle alakalı benim sorunum değil dedi. Şimdi mesaj atıyorum ürüne 33 Euro yazmışsın diye cevap vermiyor. Fedexte bir şey yapamam diyor anlamadım gitti benim gibi sorun yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor fedex satıcıya dosya gönderip vergi ödemesini isteyebiliriz dedi öyle mi yapmalıyım sizce bu arada önceden ne kadar yazdın dediğimde 6.9 dolar yazdım demişti sorun nerde kimde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameof48 -- 1 Haziran 2021; 15:4:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaankayi

    Alıcı korumasının bitmesine birkaç gün kala dispute açabilirsin. Ama emin ol şuan RB SG li kodun despatched to overseas olarak gozukuyorsa bu hafta ya da 1 hafta sonra fedex seni 212 216 gibi sabit numaralı bir telefondan arayıp paket hakkında bilgilendirecek. Benim kulaklık gelene kadar ben de hevesimi kaybettim o yüzden gelince direkt satacağım en azından kupon kullandığım için bir zararım olmadı aksine kârım olacak.

    2,3 tane kulaklık söylemiştim adres nodaki telefon numaralarını salllamıştım. Fed ex bana nasıl ulaşabilir veya ben onlara ulaşabilirmiyim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gameof48 G kullanıcısına yanıt

    normalde paketlere satıcılar düsük fiyat yazar ve dolar cinsinden yazar. Bence sorun satıcıyla değil de singapore postla, singapurun gümrüğüyle ya da fedex gümrügüyle alakalı.

  • Pablo Boss kullanıcısına yanıt

    fedex i ara. Bizim kargolar normalde singapurdan aktarmalı olarak ptt ile geliyordu ama singapur da kulaklıklarla ilgili bir sıkıntı çıktı ve paketleri anladıgım kadarıyla size yönlendirmişler. Singapur'dan yola çıkmış olduğu güncellemesinden başka güncelleme de gelmiyor de. Satıcının güvenilir olduğunu, singapore post firmasıyla ilgili bir sorun olduğunu ve fedex takip numarasına satıcının da senin de bakamadıgını söyle. Normalde kulaklıgı siz teslim alınca bizi arıyormuşsunuz ama ben telefon numaramı yanlış girmişim o yüzden zor durumdayım yardım eder misiniz de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankayi -- 1 Haziran 2021; 18:23:43 >
  • kaankayi K kullanıcısına yanıt

    Bende işkillenmedim değil. Adam ürüne 6 dolar yazdığını söylüyor ki o fiyatlarda aldım zaten fedex burada getirdim diye ekstra bir fiyat yazmış olabilir mi biz görmüyoruz sonuçta bu satıcılarla da iletişim sıkıntı hiç fedexten ürün alıp yüksek fiyat vergi ödeyen oldu m? Sizin kargolar gelmedi mi daha ne kadar ödediniz. Ben başka bir sebep bulamadım valla satıcı düşük yazdım diyor fedex yüksek fiyat yazılmış diyor ya gümrükte fiyat yüksek yazıldı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameof48 G kullanıcısına yanıt

    daha gelmedi benim kargom ama gördügüm kadarıyla cogu kişininkinde pttye göre daha fazla vergi çıkarmışlar evet. Yine de senin durumunda 130 tl vergi hiç normal degil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankayi -- 1 Haziran 2021; 19:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaankayi K kullanıcısına yanıt

    Bakalım artık bana kalırsa fedex aracı olduğu için taşıma gümrük vs kendi fiyat koydu aynı PTT ile gelse 20 lira öde geç bunda 5 katı geriye böyle bir ihtimal kalıyor inşallah sizin böyle sıkıntı çıkmaz geldiğinde yazar mısınız ürün fiyatınızla çıkan vergiyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bir numara bulup TNT (fedex) ile görüştüm ve durumu tam olarak anlamak için birkaç soru sordum. Onlar da kulaklıkların neden fedexe teslim edildiğini bilmiyormuş ve kulaklıklar yüzünden çok yoğunlarmış. Kargolar ellerine ulaştıysa ad soyad veya telefon numarası ile sorgulayabiliyorlarmış. Benimki 14 ünde despatched to overseas olmuştu ve ellerine bugün ulaşmış mailimi istedi verdim. Ben aramasaydım bile onlar arayacakmış zaten. Bide benim soyadı kısmım boştu apartman ismini soyismine geçirmişler öyle garip bi durum olmuş ama telefon numarasının doğru olması yetiyormuş. Eğer çok acil bir durumunuz varsa özele gelin numarasını atayım ama sırf onlar daha aramadıkları için arayıp soracaksanız lütfen istemeyin. Eğer ad soyad veya telefon numaranızı yanlış girme gibi acil bir durum olduysa yazın sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankayi -- 2 Haziran 2021; 15:6:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaankayi K kullanıcısına yanıt

    Verginiz ne kadar çıktı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.